Παναθηναϊκός: Συμφώνησε και έρχεται ο Ανουάρ

21:42 11/1/2020 - Πηγή: In.gr

Ετοιμος να πραγματοποιήσει την πρώτη του χειμερινή μεταγραφή είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος την Κυριακή φέρνει στην Ελλάδα τον Μαροκινό μέσο, Ανουάρ Τουχαμί, που αγωνιζόταν στην Βαγιαδολίδ.

Ο Αφρικανός μέσος τα βρήκε σε όλα με το Τριφύλλι και έρχεται στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους Πράσινους, οι οποίοι

θα τον αποκτήσουν ως δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είχαν συμφωνήσει σε όλα με τους αντίστοιχους της ισπανικής ομάδας και το μόνο που απέμενε για να ολοκληρωθεί το deal ήταν το «οκ» του παίκτη. Ο Ανουάρ το βράδυ του Σαββάτου έδωσε τη συγκατάθεσή του και μπαίνει στο αεροπλάνο για να έρθει στην Ελλάδα.

Ο 25χρονος άσος αγωνίζεται κυρίως ως κεντρικός μέσος, ενώ μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις τόσο ως αμυντικό χαφ όσο και ως «10άρι». Φέτος, δεν βρισκόταν στα πλάνα του προπονητή του και αναζητούνταν λύση για να αποχωρήσει. Χαρακτηριστικό στοιχείο είναι ότι παρότι έπαιξε σε 11 ματς στην La Liga ο χρόνος του ήταν πενιχρός. Είχε καταγράψει μόλις 180 λεπτά συμμετοχής.

Τα τεχνικά του χαρακτηριστικά ώθησαν τον Τσάβι Ρόκα και το Τριφύλλι να κινηθούν και επίσημα για την απόκτησή του, με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού να ολοκληρώνει θετικά το deal. Πλέον, ο Ισπανός παράγοντας, ο Δώνης και οι συνεργάτες του, περιμένουν τον παίκτη στην Ελλάδα για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει και να ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα