Παναθηναϊκός: Δοκιμάζει τους αντικαταστάτες ο Δώνης

20:32 4/12/2019 - Πηγή: In.gr

Την αποστολή του Παναθηναϊκού για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με την Παναχαϊκή ανακοίνωσε ο Γιώργος Δώνης, μετά την προπόνηση της Τετάρτης.

Ο Δώνης συμπεριέλαβε 20 ποδοσφαιριστές, αφήνοντας εκτός βασικούς όπως οι Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Γιόχανσον, Χρήστος Δώνης και Μακέντα, εκτός από τον Κουρμπέλη που δεν θα παίξει την Κυριακή στο πρωτάθλημα λόγω τιμωρίας, καθώς και οι τραυματίες Ινσούα και Ζαχίντ.

Την 20άδα του Δώνη απαρτίζουν οι Διούδης,

Ξενόπουλος, Κολοβέτσιος, Αποστολάκης, Θεοχάρης, Μαυρομάτης, Νούνες, Βαγιανίδης, Ζαγαρίτης, Φάουστο, Κολοβός, Χατζηγιοβάνης, Μπεκ, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης, Περέα, Σέχου, Καμπετσής.

Ο Δώνης σκοπεύει να δοκιμάσει τους Κολοβέτσιο και Ινσούα, τους οποίους προορίζει για αντικαταστάτες των τιμωρημένων στο πρωτάθλημα Πούγγουρα και Κουρμπέλη, να δώσει χρόνο στον Κολοβό και Καμπετσή και να δώσει ευκαιρίες στους Μαυρομάτη και Φάουστο.

View this post on Instagram

Η λίστα των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στην αποστολή για την αυριανή ρεβάνς Κυπέλλου με αντίπαλο την Παναχαϊκή. #Panathinaikos #paofc2019_20 #paopnx #GreekCup

A post shared by Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos) on Dec 4, 2019 at 8:45am PST

Keywords
Τυχαία Θέματα