Όρθια η Μαρσέιγ με δέκα παίκτες (1-1)

00:12 5/10/2020 - Πηγή: In.gr

Η Μαρσείγ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Λιόν στο «Παρκ Ολιμπίκ Λιονέ» για την 6η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 19ο λεπτό (σ.σ. αποβλήθηκε ο Παγέτ), αλλά κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας και έφτασε τους 9 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

En ce jour d’Olympico, on

ne peut que rappeler la prestation XXL de Payet lors du dernier match face à l’OL #OLOM pic.twitter.com/20tQXwFmZN

— Radonjitch (@NemaRadonjitch) October 4, 2020

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 16ο λεπτό με τον Παγιέτ να πλασάρει άψογα για το 0-1, αλλά λίγο αργότερα άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Συγκεκριμένα, στο 19ο λεπτό ο Γάλλος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη μετά από σκληρό μαρκάρισμα στον Ντιμπουά και έτσι η Μαρσείγ αναγκάστηκε να παίξει με παίκτη λιγότερο για το υπόλοιπο του παιχνιδιού.

120 kilos de Payet sur le pied, carrière terminée ! #OLOM pic.twitter.com/AfAxDMsBWr

— R10 Gaúcho (@AIR10_) October 4, 2020

Η Λιόν έφερε το ματς στα ίσα στο 28ο λεπτό με τον Αουάρ από το σημείο του πέναλτι.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν απίστευτα μέχρι το τέλος (είχαν 22 τελικές και μόλις δύο η Μαρσέιγ), αλλά δεν κατάφερε να κάνει την ανατροπή.

Keywords
Τυχαία Θέματα