Serie A – αγωνιστικό: Ισοπαλία στη Ρώμη

Serie A – αγωνιστικό: Μοιράστηκαν τις εντυπώσεις Λάτσιο και Ίντερ. Οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες στο 1-1. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πάρουν τον έλεγχο και έπαιξαν πιο επιθετικά. Οι Λατσιάλι έκαναν δύο αναγκαστικές αλλαγές, που την αποσυντόνισαν. Η Ίντερ το εκμεταλλεύτηκε και πήρε το προβάδισμα. Στο 30’ ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ έκανε το 1-0. Έτσι, οδηγήθηκαν με το προβάδισμα στα αποδυτήρια. Στο β’ μέρος,  η Λάτσιο μπήκε δυνατά και κατάφερε να ισοφαρίσει άμεσα. Στο 55’ ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς έκανε το 1-1. Στην συνέχεια έγιναν αρκετές φάσεις.

Οι δύο ομάδες πάλεψαν για τη νίκη αλλά δεν μπορούσαν να πάρουν τον έλεγχο. Είχαν καλές στιγμές εκατέρωθεν και συμβιβάστηκαν με την ισοπαλία.

Δεν σταματάει πουθενά η Αταλάντα! Οι Μπεργκαμίστι κέρδισαν με 5-2 την Κάλιαρι. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά και να ανοίγουν γρήγορα το σκορ. Στο 7’ ο Μουριέλ έκανε το 1-0. Η Κάλιαρι προσπάθησε να αντιδράσει και άρχισε να παίζει πιο επιθετικά. Στο 24’ ο Γοδίν έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Στην συνέχεια, οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί. Στο 29’ ο Γκόμεζ έκανε το 2-1. Στο 37’ ο Πάσαλιτς διεύρυνε κι’ άλλο την διαφορά της Αταλάντα. Ενώ, πέντε λεπτά αργότερα ο Ζαπάτα έκανε το 4-1. Στο β’ μέρος, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και έγραψαν το 4-2 στο 52’. Ο ρυθμός έπεσε λίγο και οι δύο ομάδες φάνηκε να χαλαρώνουν. Η Αταλάντα συνέχισε να έχει τον πλήρη τον έλεγχο και δεν απειλήθηκε εκ νέου από τους φιλοξενούμενους. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Λάμερς στο 81’, γράφοντας το τελικό 5-2.

Serie A – αγωνιστικό: Τα άλλα ματς

Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς, η Μίλαν νίκησε 3-0 την Σπέτσια (Λεάο 57’,78’, Ερνάντεζ 76’). Η Πάρμα επικράτησε με 1-0 της Βερόνα (Κούρτιτς 1’). Η Μπενεβέντο νίκησε 1-0 την Μπολόνια (Λαπαντούλα 66’). Ενώ, το ντέρμπι της Γιουβέντους με την Νάπολι αναβλήθηκε τελικά λόγω covid-19. Και αυτό παρά τις απειλές των γιουβεντίνων ότι θα επιδίωκαν την τιμωρία των παρτενοπέι που δεν στάθηκε δυνατό να πάνε στο γήπεδο.

Δείτε ακόμη: Ισοπαλία 1-1 με Αστέρα ο Παναιτωλικός των 10 παικτώνΤετράστερες Λειψία και Ντόρτμουντ με Φράιμπουργκ και Σάλκε αντίστοιχα!Φεύγει η Χόντα από την F1, ψάχνουν κινητήρες οι Ρεντ Μπουλ!
Keywords
Τυχαία Θέματα