«Όρθια» η Μπάγερν στο Άνφιλντ (0-0)

23:59 19/2/2019 - Πηγή: In.gr

Η Μπάγερν κατάφερε να μείνει «όρθια» στο Άνφιλντ αποσπώντας ισοπαλία από την Λίβερπουλ (0-0) και η ομάδα του Μονάχου έχει πλέον προβάδισμα πρόκρισης στην προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Βαυαροί κατάφεραν να γίνουν η πρώτη ομάδα που δεν δέχθηκε γκολ την φετινή σεζόν στην έδρα των κόκκινων και με σωστή αμυντική τακτική πήραν το αποτέλεσμα που ήθελαν.

Η Λίβερπουλ ήταν καλύτερη και δημιούργησε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο τις οποίες όμως δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί. Στο δεύτερο μέρος όμως η απόδοση της

αγγλικής ομάδας δεν κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα και οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να βρουν διαδρόμους για να απειλήσουν την εστία του Νόιερ. Όλα πλέον θα κριθούν στη ρεβάνς στο Μόναχο, με την Μπάγερν να έχει πλέον τον πρώτο λόγο μετά το 0-0 στο Άνφιλντ.

Λιόν – Μπαρτσελόνα 0-0

Χωρίς γκολ έληξε και το άλλο αποψινό παιχνίδι για την φάση των 16 της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης ανάμεσα στην Λιόν και την Μπαρτσελόνα. Οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν και θα πρέπει μάλιστα να σημειωθεί πως η Λιόν είχε δοκάρι στο ένατο λεπτό της αναμέτρησης με σουτ του Τεριέ. Η ουσία βέβαια είναι πως οι μπλαουγκράνα είναι το μεγάλο φαβορί για πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης, καθώς η ρεβάνς θα διεξαχθεί στην Βαρκελώνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα