Ο κομβικός Λάρσον

13:21 21/7/2019 - Πηγή: In.gr

Ο Μπρούνο Γκάμα, ο Χαμζά Γιουνές και ο Ντάνιελ Λάρσον είναι οι τρεις παίκτες του Άρη που το τελευταίο διάστημα ακολουθούν διαφορετικό από τους συμπαίκτες τους πρόγραμμα προπόνησης στον Άρη. Ο Τυνήσιος και ο -προερχόμενος από επέμβαση στους χιαστούς- Πορτογάλος είναι εκτός πλάνου για τον αγώνα της Πέμπτης με την Κυπριακή ΑΕΛ.

Αν όμως ο Σουηδός θα είναι σε θέση να αγωνιστεί, τότε για το Σάββα Παντελίδη οι επιλογές αυξάνονται σε περισσότερες από μία θέσεις στην ενδεκάδα που σχεδιάζει να παρατάξει.

Με το Λάρσον

στο γήπεδο, ο Άρης θα έχει έναν κλασικό winger στο αριστερό φτερό, με τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Έλληνας προπονητής: Ταχύτητα, ικανότητα στο να συγκλίνει και να απειλεί από μέση απόσταση με σουτ, αλλά και βοήθειες ανασταλτικά στην πλευρά.

Την ίδια ώρα αυτό θα απελευθερώσει το Νικολά Ντιγκινί. Η ικανότητα του Γάλλου να παίξει σε όλο το πλάτος της επίθεσης, αφήνει περιθώρια να χρησιμοποιηθεί είτε από την αρχή πίσω από τον Μπράουν Ιντέγε στον άξονα, είτε στην πορεία του ματς σαν επιθετικός αν χρειαστεί να αντικατασταθεί ο Νιγηριανός, αλλά και οπουδήποτε αλλού στα άκρα της γραμμής.

Η κρίσιμη μέρα για το Σουηδό είναι η αυριανή, καθώςς σε περίπτωση συμμετοχής στο πλήρες πρόγραμμα προπόνησης, θα μπει στο πλάνο Παντελίδη για το ματς.

Keywords
Τυχαία Θέματα