Ο χωρισμός έρχεται και δε μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό

11:47 14/2/2020 - Πηγή: In.gr

Ο χωρισμός είναι κάτι που δεν προκύπτει χωρίς λόγο και αναίτια. Έρχεται μέσα από εσωτερικές διεργασίες που και οι δύο ή ο ένας από τους δύο έχει κάνει ήδη. Όταν όμως βλέπεις τον χωρισμόνα έρχεται δεν έχεις και πολλές επιλογές.

Πλησιάζει

Βλέπεις ότι η συμπεριφορά του έχει αλλάξει, ότι δεν έχει τη διάθεση να σου μιλάει το ίδιο και με την ίδια διάρκεια που σου μίλαγε. Το θέμα είναι ότι σαφώς και μπορείς να αποφασίσεις ότι θέλεις να κάνεις κάτι για αυτό, αλλά πραγματικά δε θα βγάλεις κανέναν νόημα.

Έχει πάρει ήδη κάποιες αποφάσεις. Και τι; Θα του πεις να μιλάτε περισσότερο; Αφού

ο ίδιος δε θέλει. Θα του μιλάς πιο γλυκά; Αφού ο ίδιος δεν έχει τον ενθουσιασμό που είχε. Δεν είναι δηλαδή κάτι που μπορείς να αλλάξεις εξ’ αρχής από τη στιγμή που ο ίδιος δεν κάνει κάτι για να βελτιώσει την όλη κατάσταση.

Νιώθεις άσχημα

Είναι λογικό μετά από τόση έλλειψη ενθουσιασμού, την ώρα που σκέφτεσαι πώς σου μίλαγε στις αρχές, πώς περνάγατε τις πρώτες μέρες και πώς περνάτε τώρα, να νιώθεις θλίψη. Θυμάσαι την όλη αντίθεση, αλλά ξέρεις ότι δε μπορείς να κάνεις για να την αλλάξεις.

Νιώθεις άσχημα γιατί εσύ ακόμη είσαι και ενθουσιασμένη και είσαι ακόμη σε ετοιμότητα να κάνεις τα πράγματα καλύτερα.

Χώρισε

Αν είναι να περιμένεις ποιος από τους δύο θα το πει ή χειρότερα πότε εκείνος θα το πει, τότε πες το εσύ πρώτη. Από το να κάθεσαι να έχεις ένα ακόμη άγχος στην καθημερινότητά σου, για το πότε, πώς και γιατί, καλό θα είναι τα ερωτήματα αυτά να απαντηθούν με έναν χωρισμό.

Άλλωστε θα δεις και η ίδια ότι θα είσαι καλύτερα μετά και ότι δε θα νιώθεις τόσο άσχημα όσο νόμιζες ότι θα νιώθεις. Ο φόβος σε κρατά από το να αποδεχθείς την όλη κατάσταση. Δε σε κρατά η όλη κατάσταση.

Keywords
Τυχαία Θέματα