Μέγκαν Μαρκλ: Υποστήριξε ανοιχτά έναν υποφήψιο του AGT ο οποίος πέρασε εσφαλμένως 37 χρόνια στη φυλακή

23:16 24/9/2020 - Πηγή: In.gr

Την Τετάρτη στο America’s Got Talent, η δούκισσα του Sussex έκανε μια εμφάνιση που εξέπληξε το κοινό.

Η Μέγκαν Μαρκλ μίλησε μέσω βίντεο όταν έγινε το φινάλε, αναφερόμενη στον αγαπημένο της διαγωνιζόμενο Άρτσι Ουίλιαμς, επειδή όπως ήταν προφανές, συγκινήθηκε πολύ από την ιστορία που πέρασε.

Meghan Markle shocks ‘America’s Got Talent’ finale viewers with surprise appearance for contestant

https://t.co/96y69jdUpF #FoxNews This woman loves to be in front of a camera! Thought they moved to get away from the camera? @PHarry_Meghan @GlobeUk

— Conservative Lady (@Conserv57739929) September 24, 2020

Ο Άρτσι είχε καταδικαστεί από λάθος για ένα έγκλημα που δε διέπραξε ποτέ. Το τραγικό είναι πως αυτό είχε ως αποτέλεσμα να φυλακιστεί για 37 ολόκληρα χρόνια.

Meghan Markle sends message to Archie Williams during the AGT finale https://t.co/L1fylBiPhH via @MailOnline

— Sister of Gregory Gunn (@SistrofGregGunn) September 24, 2020

Η Μέγκαν και ο πρίγκιπας Χάρι, του έστειλαν από κοινού ένα αρκετά συγκινητικό μήνυμα λέγοντας τα εξής: «Απλώς ήθελα να σε ενημερώσω ότι μας συγκίνησε τόσο πολύ η ιστορία σου, και ζητωκραυγάζουμε για εσένα κάθε εβδομάδα, και αυτό δε συμβαίνει μόνο επειδή μας αρέσει το όνομά σου. Λοιπόν, ένα πολύ ιδιαίτερο μήνυμα για σένα που πιθανότατα θα λέω όλη μου τη ζωή, αλλά αυτή τη νύχτα είναι ειδικά για σένα: Άρτσι, είμαστε περήφανοι για σένα και σε στηρίζουμε και ανυπομονούμε να δούμε τι θα κάνεις. Είμαστε με το μέρος σου», είπε η Μέγκαν, χρησιμοποιώντας τόσο ενδυναμωτικά και αισιόδοξα λόγια.

Χρονικό

Ο Άρτσι καταδικάστηκε το 1983 στα 22 του για διάφορα εγκλήματα, μέσα σε αυτά εκείνο της απόπειρας δολοφονίας εναντίον μιας 31χρονης γυναίκας. Καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη χωρίς απαλλαγή στο Parish East Baton Rouge στη Λουιζιάνα.

Το 1995, μετά από χρόνια φυλάκισης, ήρθε σε επαφή με το The Innocence Project, που είναι ένας οργανισμός που ασχολείται ιδιαζόντως με την απόδοση δικαιοσύνης για εκείνους που καταδικάστηκαν εσφαλμένως για κάτι που δεν έκαναν ποτέ, μέσω τεστ DNA.

Στις 14 Μαρτίου 2019, εμφανίστηκε στο προσκήνιο μια σημαντική ανάλυση δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Αυτή όπως γίνεται αντιληπτό, αποτέλεσε και την έναρξη της απόδειξης για την αθωότητα του Άρτσι. Με το έγκλημα για το οποίο είχε κατηγορηθεί ο Άρτσι, είχε συνδεθεί τελικά ο Stephen Forbes, ο οποίος πέθανε το 1996.

Μόλις μια εβδομάδα μετά από τη συγκεκριμένη ανάλυση αποτυπωμάτων, ο Άρτσι αφέθηκε ελεύθερος .

Τα λόγια της Μέγκαν

View this post on Instagram

@sussexroyal has a very important message for our very own @archiewilliamsofficial! #AGTFinale

A post shared by America's Got Talent – AGT (@agt) on Sep 23, 2020 at 7:00pm PDT

Δείτε τον Άρτσι να τραγουδά
Keywords
Τυχαία Θέματα