Κοροναϊός: Και δεύτερη ηλικιωμένη κατέληξε από το Ασβεστοχώρι – Στους 220 οι νεκροί

15:17 13/8/2020 - Πηγή: In.gr

Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών στην Ελλάδα από κοροναϊό, καθώς δύο ηλικιωμένες από το γηροκομείο στο Ασβεστοχώρι κατέληξαν σήμερα.

Στους 220 ανέρχεται πλέον ο αριθμός των θυμάτων από τον κοροναϊό στην Ελλάδα, καθώς καταγράφηκε ακόμα ένας θάνατος από το γηροκομείο στο Ασβεστοχώρι.

Πρόκειται για 91χρονη γυναίκα με υποκείμενα νοσήματα που νοσηλευόταν στο Παπανικολάου και προερχόταν από το γηροκομείο στο Ασβεστοχώρι.

Σημειώνεται

ότι είναι η δεύτερη ασθενής από τον οίκο ευγηρίας που κατέληξε σήμερα καθώς νωρίτερα είχε χάσει τη μάχη 88χρονη που νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠΑ.

Νωρίτερα σήμερα, έχασαν τη μάχη για τη ζωή ακόμα δύο άνθρωποι, ένας 87χρονος από τη Χαλκιδική και ένας 82χρονος από τη Θεσσαλονίκη.

Ο 87χρονος, που νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής, είχε υποκείμενα νοσήματα και η εικόνα του τα τελευταία 24ωρα ήταν μη αντιστρέψιμη.

Όσο για τον 82χρονο, νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΑΧΕΠΑ από τις 2 Αυγούστου, με υποκείμενα νοσήματα γαστρίτιδας και προστάτη.

Τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για τη διασπορά του κοροναϊού στον οίκο ευγηρίας στο Ασβεστοχώρι παρήγγειλε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Στέφανος Ζαρκαντζιάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα