Κοροναϊός : «Γονάτισαν» ξανά Αττική και Θεσσαλονίκη – Δείτε αναλυτικά την κατανομή κρουσμάτων

19:21 9/11/2020 - Πηγή: In.gr

Σταθερά σε τετραψήφιους αριθμούς παραμένουν τα κρούσματα κοροναϊού στην Ελλάδα, τη στιγμή που η χώρα μας βρίσκεται σε μια πολύ κρίσιμη καμπή στη μάχη της με τον φονικό ιό, έχοντας θέσει σε εφαρμογή ένα νέο lockdown.

Για ακόμη μια ημέρα, «πρωταθλήτρια» κρουσμάτων αναδείχτηκε η Θεσσαλονίκη, η οποία βρίσκεται σε εξαιρετικά κρίσιμη καμπή σε ό,τι αφορά στην εξέλιξη της

πανδημίας.

Από τα 1.490 κρούσματα που ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας το τελευταίο 24ωρο, τα 413 καταγράφονται στην Θεσσαλονίκη, ενώ σε συναγερμό βρίσκεται και η Αττική με 390 κρούσματα.

Την ίδια στιγμή, σε υψηλά επίπεδα κινούνται κι άλλες περιφερειακές ενότητες της χώρας. Για παράδειγμα, στη Λάρισα καταγράφηκαν 63 νέα κρούσματα, στον Έβρο 54, στις Σέρρες 49 και 35 στην Πέλλα.

Μάλιστα, μεγάλη είναι η διασπορά σε όλη τη χώρα.

Αναλυτικότερα:25 κρούσματα κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας2 επιπλέον εισαγόμενα κρούσματα που προσήλθαν αυτοβούλως για έλεγχο390 κρούσματα στην Περιφέρεια Αττικής, εκ των οποίων 12 συνδέονται με γνωστές συρροές413 κρούσματα στην Π.Ε. Θεσσαλονίκης, εκ των οποίων 12 συνδέονται με γνωστές συρροές5 κρούσματα στην  Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας2 κρούσματα στην Π.Ε Αργολίδας7 κρούσματα στην Π.Ε. Αρκαδίας7 κρούσματα στην Π.Ε. ‘Αρτας25 κρούσματα στην Π.Ε. Αχαΐας , εκ των οποίων 1 συνδέεται με γνωστή συρροή4 κρούσματα στην Π.Ε Βοιωτίας8 κρούσματα στην Π.Ε. Γρεβενών24 κρούσματα στην Π.Ε. Δράμας, εκ των οποίων 1 συνδέεται με γνωστή συρροή54 κρούσματα στην Π.Ε. Έβρου, εκ των οποίων 3 συνδέονται με γνωστές συρροές9 κρούσματα στην Π.Ε. Εύβοιας11 κρούσματα στην Π.Ε. Ηλείας46 κρούσματα στην Π.Ε. Ημαθίας, εκ των οποίων 3 συνδέονται με γνωστές συρροές14 κρούσματα στην Π.Ε. Ηρακλείου, εκ των οποίων 1 συνδέεται με γνωστή συρροή8 κρούσματα στην Π.Ε. Θεσπρωτίας1 κρούσμα στην Π.Ε. Θήρας8 κρούσματα στην Π.Ε. Ιωαννίνων34 κρούσματα στην Π.Ε. Καβάλας, εκ των οποίων 1 συνδέεται με γνωστή συρροή4 κρούσματα στην Π.Ε. Καστοριάς2 κρούσματα στην Π.Ε. Κέας-Κύθνου1 κρούσμα στην Π.Ε. Κέρκυρας1 κρούσμα στην Π.Ε. Κεφαλλονιάς11 κρούσματα στην Π.Ε. Κιλκίς23 κρούσματα στην Π.Ε. Κοζάνης, εκ των οποίων 1 συνδέεται με γνωστή συρροή11 κρούσματα στην Π.Ε. Κορινθίας1 κρούσμα στην Π.Ε. Λακωνίας63 κρούσματα στην Π.Ε. Λάρισας, εκ των οποίων 12 συνδέονται με γνωστές συρροές6 κρούσματα στην Π.Ε. Λασιθίου19 κρούσματα στην Π.Ε. Λέσβου, εκ των οποίων 4 συνδέονται με γνωστή συρροή27 κρούσματα στην Π.Ε. Μαγνησίας, εκ των οποίων 2 συνδέονται με γνωστές συρροές6 κρούσματα στην Π.Ε. Μεσσηνίας6 κρούσματα στην Π.Ε. Ξάνθης35 κρούσματα στην Π.Ε. Πέλλας, εκ των οποίων 2 συνδέονται με γνωστές συρροές15 κρούσματα στην Π.Ε. Πιερίας2 κρούσματα στην Π.Ε. Πρέβεζας8 κρούσματα στην Π.Ε. Ροδόπης6 κρούσματα στην Π.Ε. Ρόδου3 κρούσματα στην Π.Ε. Σάμου49 κρούσματα στην Π.Ε. Σερρών, εκ των οποίων 5 συνδέονται με γνωστές συρροές1 κρούσμα στην Π.Ε. Σύρου2 κρούσματα στην Π.Ε. Τήνου12 κρούσματα στην Π.Ε. Τρικάλων, εκ των οποίων 1 συνδέεται με γνωστή συρροή29 κρούσματα στην Π.Ε. Φλώρινας, εκ των οποίων 1 συνδέεται με γνωστή συρροή14 κρούσματα στην Π.Ε. Φωκίδας5 κρούσματα στην Π.Ε. Χαλκιδικής11 κρούσματα στην Π.Ε. Χανίων2 κρούσματα στην Π.Ε. Χίου18 κρούσματα βρίσκονται υπό διερεύνηση, εκ των οποίων 5 συνδέονται με γνωστή συρροή.
Keywords
Τυχαία Θέματα