Μια ματιά σε Porsche που δεν θα κατασκευαστούν ποτέ

18:27 9/11/2020 - Πηγή: In.gr

Είναι παραπάνω από σαφές ότι ορισμένα σχέδια που βγαίνουν από τα σχεδιαστήρια των αυτοκινητοβιομηχανιών δεν γίνονται ποτέ πραγματικότητα. Τα περισσότερα δε από αυτά δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Η Porsche αποφάσισε να τους δώσει μια δεύτερη ευκαιρία σε ό,τι αφορά το δεύτερο σκέλος δημοσιοποιώντας στα social media μυστηριώδεις και αρκούντως σκοτεινές και αινιγματικές εικόνες τετράτροχων

που δεν είχαν την τύχη να πάρουν το πράσινο φως.

Το πρώτο teaser αποτυπώνει ένα πρωτότυπο roadster με targa λογικής οροφή το οποίο σύμφωνα με τις συστάσεις είχε σχεδιαστεί με έμπνευση τα αγωνιστικά sportscars της Porsche κατά τη δεκαετία του ’50. Με δεδομένη την πινακίδα Little Bastard αλλά και τη σχεδίαση προφανώς πρόκειται για μια αναβίωση στα χαρτιά της θρυλικής όσο και «καταραμένης» 550 Spyder με την οποία σκοτώθηκε ο James Dean τον Σεπτέμβριο του 1955.

Το δεύτερο teaser αφορά προφανώς μια αμιγώς αγωνιστική Porsche για χρήση σε πίστα η οποία κατά τα φαινόμενα βασίζεται στο νικηφόρο αγωνιστικό του Le Mans, με τα διακριτικά 935 και την ανεπίσημη ονομασία Moby Dick το οποίο νίκησε στην θρυλική πίστα το 1979  και σύμφωνα με την γερμανική φίρμα θα προοριζόταν για ιδιωτικές ομάδες.

Αν και δεν είναι σαφής η σκοπιμότητα της δημοσιοποίησης αντίστοιχων εικόνων από μέρους της Porsche, η γερμανική φίρμα υπόσχεται να συνεχίσει να αποκαλύπτει εικόνες από τα αρχεία της για τις επόμενες 10 ημέρες και μένει να αποδειχθεί κατά πόσο υπάρχει απώτερος σκοπός σε σχέση με την συγκεκριμένη εκστρατεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα