Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν είναι σωστή επαγγελματίας»

12:50 11/1/2020 - Πηγή: In.gr

Η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου άστραψε και βρόντηξε στον αέρα της εκπομπής της…

View this post on Instagram

Υπέροχη Κυριακή … ΔΩΡΟ για σας κορίτσια μου το φανταστικο παλτό μου από @accessfashiongr •Κάντε like στην φωτο και mention 2 φίλες σας και μια τυχερή θα το κερδισει … Μεγάλο φιλί #styleinspiration #lookoftheday #katken #mystyle #dressoftheday #fashionblogger #green #styleoftheday

#totallook #coat #winterstyle #newcollection photo by : @pauline_niarchou_photography Καλη Κυριακή αγάπες μου !

A post shared by Katerina Kainourgiou Official (@katken85) on Dec 8, 2019 at 4:00am PST

Το περιστατικό στον αέρα της εκπομπής

Έξω φρενών έγινε η Κατερίνα Καινούργιου χτες το πρωί ζωντανά στον αέρα της εκπομπής της, με την συνεργάτιδά της Μέγκι Ντρίο γιατί δεν ήταν κανονικά στο πόστο της. Η παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια της εκπομπής τόνισε:

«Να πω κάτι. Τη Μέγκι κάποιες φορές δεν τη βλέπουμε στον αέρα. Δεν εξαρτάται από εμάς. Είναι η Μέγκι που δεν είναι σωστή επαγγελματίας. Να το πω,με συγχωρείται.Είμαι πάρα πολύ θυμωμένη σήμερα. Έρχεται ό,τι ώρα θέλει, όποτε θέλει.Πολλές φορές δεν έρχεται».

View this post on Instagram

Έρωτας με την πρώτη ματια αυτό το φόρεμα… @mind__matter_ ΔΩΡΟ το ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ φόρεμα μου @mind__matter_ Κορίτσια μου κάντε like στην φωτο ,mention 2 φίλες σας και follow : @mind__matter_ και μια τυχερή από εσάς θα το κερδισει ! #mindmatter #newcollection photographer: @pauline_niarchou_photography Καλή επιτυχία αγαπες μου !!! #royalblue#mystyle#styleinspiration #fashionblogger #katken #fashiongram #xmasmood#womenwithstyle #styleoftheday #LifeStyleBlog #InstaFashion #OutfitInspiration #StyleInspiration #WhatIWore #StyleAddict #FashionStylist

A post shared by Katerina Kainourgiou Official (@katken85) on Dec 4, 2019 at 5:15am PST

View this post on Instagram

A post shared by Mama’s Showroom Official (@mamasshowroom) on Oct 30, 2019 at 7:52am PDT

Και συνέχισε η Κατερίνα Καινούργιου λέγοντας: «Και είναι επαγγελματίες 30 χρόνια και είναι εδώ στην ώρα τους. Συγγνώμη, άσχετο, αλλά ήθελα να το πω. Γιατί αν συνεχίσουν έτσι κάποια νέα παιδιά που τώρα ξεκινάνε, γιατί η Μέγκι πήρε μια μεγάλη ευκαιρία, δε θα καταλήξουν πουθενά».

Keywords
Τυχαία Θέματα