Καπέλο αλά Dynasty, σανίδα Chanel, Bvlgari και … όνειρα του χιονιού

16:37 11/1/2019 - Πηγή: In.gr

Οι άσχημες καιρικές συνθήκες αναγκάζουν πολλούς από εμάς να μένουμε αρκετές ώρες μέσα στο σπίτι.

Κάποιοι, κάτοικοι οι περισσότεροι βορείων προαστίων, εγκλωβίστηκαν στα σπίτια τους. Μέσα σε ένα κατάλευκο, μαγικό τοπίο. Ατέλειωτες ώρες χουζουρέματος, τηλεφωνήματα σε φίλους, ένας ζεστός καφές σε πορσελάνινες κούπες. Μικρές δόσεις πολυτέλειας με αντικείμενα που ίσως είχες ξεχάσει στο ντουλάπι.

Ευκαιρία για χαλάρωση, το διάβασμα ενός καλού βιβλίου και «βόλτες» στον αστραφτερό κόσμο των μεγάλων περιοδικών του πλανήτη.

Ποια είναι λοιπόν τα αντικείμενα, ρούχα, αξεσουάρ, μέσα από τα

οποία μπορούμε να ονειρευτούμε μια ζωή σαν αυτή των Movie stars;

Ένα καπέλο μεγάλο, βελούδινο, κατάμαυρο, της Jessie Western. Μοιάζει σαν αυτά που φορούσαν η Τζόαν Κόλλινς και η Λίντα Έβανς στην «Δυναστεία».

Το τετράφυλλο κολιέ με τα διαμάντια και σμαράγδια του Bvlgari. Τα μεταλλικά φορέματα με το βαθύ ντεκολτέ του Alexander Vauthier. Οι ακαταμάχητες μαύρες φόρμες του Tom Ford.

Τα κλασικά Versace φουλάρια με τους μαιάνδρους. Οι μαύρες και λευκές σανίδες του σερφ με το σήμα της Chanel στο κέντρο.

Πού κάνει μπάνιο το καναρίνι;

Ένα εξαιρετικό, μινιμαλιστικό «έπιπλο», εκεί όπου το καναρίνι ή το παπαγαλάκι σας μπορεί να κάνει το μπάνιο του. Από τον Σουηδικό οίκο bornins.

Τα ασημικά του Georg Jensen. Τα ανδρικά loafers του Gosha Rubchinskiy και Burberry. Το briefcase του Hermes. Τα κλασικά Ralph Lauren γκρίζα κοστούμια και το κομψό, επιτραπέζιο ρολόι του σχεδιαστή Ralph Lauren home clock…

BLACKSTRAWBERRY LOVES…

Η παρουσιάστρια Μαρία Μενούνος, επέλεξε Haute Couture της Σήλιας Κριθαριώτη για τις Χρυσές Σφαίρες. Magnifique !

https://tv.in.gr/uploads/20190111/161042_menounos_golden_globes_video.mp4
Keywords
Τυχαία Θέματα