Στα «χαρακώματα» Τσίπρας – Καμμένος για τη διάλυση των ΑΝΕΛ – Κουβέντα για τον Νικολόπουλο

19:18 8/2/2019 - Πηγή: In.gr

Η διάλυση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ έφερε για πρώτη φορά δημοσίως αντιμέτωπους τους πρώην συγκυβερνήτες Αλέξη Τσίπρα και Πάνο Καμμένο. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι τον εκτέλεσε κοινοβουλευτικά, για να απαντήσει ο Αλέξης Τσίπρας ότι θα τον ευγνωμονεί που δεν τον άφησε να γίνει… Αντώνης

Σαμαράς.

Οι δύο πρώην συγκυβερνήτες αντάλλαξαν βαριές εκφράσεις, αλλά… και στίχους, σε ένα ιδιότυπο πινγκ πονγκ που έμοιαζε περισσότερο με καυγαδάκι ερωτευμένων παρά με σύγκρουση δύο αρχηγών των οποίων οι δρόμοι χώρισαν για ένα θέμα που άπτεται βασικών αρχών των δύο κομμάτων και έχει προκαλέσει οργή στην ελληνική κοινωνία, όπως είναι το Μακεδονικό.

Μάλιστα, στον Αλέξη Τσίπρα αφιερώθηκε σχεδόν ολόκληρη η ομιλία του Πάνου Καμμένου, ο οποιός τελικά δεν είπε κουβέντα για το «καυτό» ζήτημα των εκβιασμών και μηνύσεων με τον Νίκο Νικολόπουλο.

Ο Πάνος Καμμένος, αφού επιβεβαίωσε ότι θα διαγράψει από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ τον Θανάση Παπαχριστόπουλο, τόνισε με όλους τους τρόπους ότι είναι η τελευταία φορά που μιλά ως πρόεδρος της ΚΟ των ΑΝΕΛ, η οποία διαλύεται. Κατήγγειλε, δε, τον πρωθυπουργό για την εξέλιξη αυτή λέγοντας ότι τον εκτέλεσε κοινοβουλευτικά, με στόχο να τον φιμώσει.

Στην τελευταία του ομιλία ως πρόεδρος της ΚΟ επέλεξε να επιτεθεί σε υψηλούς τόνους κατά του πρωθυπουργού, επιρρίπτοντάς του ευθύνες για την κοινοβουλευτική του εκτέλεση και υποστηρίζοντας ότι δεν θέλει να υπάρχουν οι ΑΝΕΛ ως Κοινοβουλευτική Ομάδα, καθώς και ότι εξαγόρασε βουλευτές για να επιτύχει την κυβερνητική πλειοψηφία των «151».

Keywords
Τυχαία Θέματα