«Αυτογκόλ» του Ζούλα με κυνική ομολογία παρεμβάσεων στην ΕΡΤ

«Αυτογκόλ» του Ζούλα με κυνική ομολογία παρεμβάσεων στην ΕΡΤ08.02.2019Πρόσωπα

Κάποιος θα χρειαστεί να εξηγήσει στον Κωνσταντίνο Ζούλα τι ακριβώς εκστόμισε σε ραδιοφωνική συνέντευξή του, γιατί πιθανώς δεν το έχει αντιληφθεί

Στην πραγματικότητα ο επικεφαλής του γραφείου Τύπου της Ν.Δ. αυτοκαταγγέλθηκε για ευθύτατη παρέμβαση στο πρόγραμμα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, καθώς και για... προσλήψεις ημετέρων από το παράθυρο, προκειμένου να άρει το εμπάργκο η Ν.Δ.

Ο κ. Ζούλας, που έχει μετατρέψει το γραφείο Τύπου της Ν.Δ. σε παιδική χαρά, αφού αναγνώρισε

τις προσπάθειες της διοίκησης της ΕΡΤ να γεφυρωθεί το «χάσμα», έκανε σαν ναζιάρικο παιδί προσχολικής ηλικίας συνεχίζοντας τα «παραπονάκια», ώσπου το... μπουμπούνισε! «Θα έχετε προσέξει ήδη την πρόσληψη κάποιων δημοσιογράφων σε εκπομπές ενημερωτικές.

Επίσης, το τελευταίο διάστημα, μετά τη συνάντηση που είχαμε, αρχίζουν και εμφανίζονται περισσότερο οι διαπιστευμένοι συντάκτες στη Ν.Δ. Αλλά θα είμαστε πλέον εκ των έσω και θα ελέγχουμε και εκ των έσω την ΕΡΤ, και αυτό δεν μας απαγορεύει, κάθε άλλο, παρά να την καταγγέλλουμε καθημερινά πλέον όταν βλέπουμε ότι αθετεί όλες αυτές τις δεσμεύσεις που θεωρητικώς τουλάχιστον για την ώρα έχει λάβει» σημείωσε. Καθώς υπήρξε δημοσιογράφος, προκαλεί τουλάχιστον έκπληξη το γεγονός ότι αναφέρει ως... καλό ότι ένα κανάλι άγεται και φέρεται από τις «εντολές» του ενός ή του άλλου κόμματος.

Τις προχθεσινές αιχμές της Ν.Δ. για τους «προσκεκλημένους» στα πάνελ της ΕΡΤ σχολίασε ο Ευάγγελος Αντώναρος (που ουσιαστικά «φωτογραφιζόταν», μαζί με τον Γιάννη Ραγκούση), χαρακτηρίζοντας αδιανόητο να υποδεικνύουν τα κόμματα ποιοι θα βγαίνουν στην τηλεόραση. Η επιλογή Μητσοτάκη να γίνει άρση του εμπάργκο φαίνεται ότι άνοιξε την όρεξη και σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για ανάλογη κίνηση, στο κανάλι του Φαλήρου. Ο βουλευτής Γιώργος Κυρίτσης εξέφρασε, μάλιστα, την ελπίδα του να αρθεί το εμπάργκο στον Σκάι.

Keywords
Τυχαία Θέματα