Καιρός Χριστούγεννα 2019 : Οι πρώτες προβλέψεις

22:17 8/12/2019 - Πηγή: In.gr

Καθώς η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά έχει αρχίσει, η απορία που κυριαρχεί τόσο όσους σκοπεύουν να ταξιδέψουν όσο και σε εκείνους που θα παραμείνουν στα σπίτια τους είναι τι καιρό θα κάνει τις γιορτινές ημέρες.

Αν και ακόμη είναι κάπως νωρίς, οι πρώτες εκτιμήσεις για τα Χριστούγεννα

κάνουν λόγο για θερμοκρασίες μεγαλύτερες από τον μέσο όρο, ωστόσο όσο θα πλησιάζουμε προς την Πρωτοχρονιά ο υδράργυρος θα σημειώσει πτώση.

Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Στην Αθήνα ο υδράργυρος θα δείξει τα Χριστούγεννα από 10 έως 16 βαθμούς όπως άλλωστε την παραμονή Πρωτοχρονιάς και ανήμερα.

Στη Θεσσαλονίκη, οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν τα Χριστούγεννα από 4 έως 13 βαθμούς Κελσίου και την παραμονή Πρωτοχρονιάς και ανήμερα από 0 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Η πρόβλεψη Αρναούτογλου

Την ίδια ώρα, όπως αναφέρει ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ, μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου ο καιρός δεν θα συνάδει με όσα έχουμε συνηθίσει για αυτή την περίοδο.

«Έως και περίπου τις 20 και κάτι του μηνός δεν διαφαίνεται να «χριστουγεννιάζει» καιρικά όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και σε μεγάλο τμήμα της Ευρώπης! Με τα σημερινά στοιχεία το αντίθετο θα έλεγα μάλιστα» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Φίλες και φίλοι! Οσον αφορά στη τάση του καιρού για τα Χριστούγεννα (που οπως είναι λογικο πολλοι από εσάς μου ζητάτε να αναφερθώ από τώρα,) θα σας έλεγα καταρχήν ότι είναι αρκετά νωρίς για να σας πω με βεβαιότητα κάτι συγκεκριμένο για εκείνες τις ημέρες. Με το που υπάρξει όμως κάποιο «χριστουγεννιάτικο» μετεο-νέο στον καιρό για τις ημέρες των Χριστουγέννων να’ στε σίγουροι ότι θα το ανακοινώσω αμέσως, καθώς έως και περίπου τις 20 και κάτι του μηνός δεν διαφαίνεται να «χριστουγεννιάζει» καιρικά όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και σε μεγάλο τμήμα της Ευρώπης! Με τα σημερινά στοιχεία το αντίθετο θα έλεγα μάλιστα!

Παρακολουθώ όμως σε καθημερινή βάση τα μετεο-σενάρια για να δούμε αν θ’ αλλάξει και τι θ’ αλλάξει για εκείνη την περίοδο»

Keywords
Αναζητήσεις
προβλεψη καιρου λιμνη πλαστηρα χριστουγεννα 2019
Τυχαία Θέματα