Νεύρα: Πως εκτονώνεται κάθε ζώδιο;

22:17 8/12/2019 - Πηγή: In.gr

Τι να κάνεις αν τα ζώδια είναι έξαλλα;;;

Πώς εκτονώνουν τα νεύρα τους τα ζώδια

Όμως πως εκτονώσουν το άγχος και τα νεύρα τους οι ζωδιακοί τύποι, δεδομένου ότι και σ’ αυτό ρόλο παίζουν οι πλανήτες;

Αναλυτικά

Ο Κριός για να απομακρύνει την πίεση που του προκαλεί το άγχος πρέπει να ξεσπάσει κάπου. Ιδανική διαφυγή από το στρες είναι ένας σάκος του μποξ ή το κοντινότερο γυμναστήριο. Εκεί θα διοχετεύσει όλη του την ενεργητικότητα λειτουργώντας πάντα ανάποδα

για να έρθει στα ίσια.

Ο Ταύρος για να διώξει το στρες της καθημερινότητας, το ρίχνει στο φαγητό φυσικά, ενδίδοντας σε ένα τραπέζι με γαστρονομικές προτάσεις υψηλού επιπέδου, αλλά και σε γυμναστική, που περιλαμβάνει ασκήσεις, οι οποίες προσφέρουν και χαλάρωση, όπως το pilates (στη φωτογραφία).

Ο Δίδυμος εκτονώνει το άγχος με νεύρα, βάζοντας τις φωνές, ενώ πιο σπάνια προσπαθεί να χαλαρώσει και να ηρεμήσει διαβάζοντας το αγαπημένο του βιβλίο ή κάποιο άλλο που δίνει ιδέες και λύσεις στα εκάστοτε προβλήματά του.

Ο Καρκίνος όταν αγχώνεται πλημμυρίζει από αρνητικές σκέψεις και γκρινιάζει διαρκώς. Για να αποβάλλει την αρνητική του ενέργεια καταφεύγει σε μια μεγάλη βόλτα στη θάλασσα παρέα με τους αγαπημένους του  ή αράζει στον καναπέ τακτοποιώντας τις συλλογές και τις αναμνήσεις τους, πεπεισμένος πως το παρελθόν υπήρξε  καλύτερο.

Ο Λέων εκτονώνει την περίσσεια ενέργεια ασχολούμενος με το αγαπημένο του χόμπι ή βγαίνοντας για να τονώσει την αυτοπεποίθησή του, διότι αυτός δεν είναι ένας τυχαίος που υποκύπτει σε δυσκολίες.

Ο Παρθένος χρησιμοποιεί την εγρήγορση για να καταπολεμήσει το στρες. Θα τον δείτε να βγάζει βόλτα τον σκύλο του ή να ξανακαθαρίζει με μανία το σπίτι του κ.ο.κ.

Ο Ζυγός όταν αγχώνεται και για να ξεμπλοκάρει χρειάζεται να βγει έξω, να πάει για φαγητό, να συναντήσει φίλους του και να τα πούνε διασκεδάζοντας.

Ο Σκορπιός αγχώνεται αλλά το κρύβει πολύ καλά. Δε θέλει να αντιληφθεί κανείς την πίεση και το στρες που νιώθει. Για να εξαφανίσει κάθε ίχνος άγχους ενδείκνυται το σεξ μετά από μια βόλτα σε… sex shop.

Ο Τοξότης δεν αγχώνεται ιδιαίτερα. Αν ωστόσο πιεστεί, τότε μαζεύει τα πράγματά του σε μια τσάντα και ξεκινά ένα μικρό roadtrip, ώστε μέσα από την απόσταση να έρθει να έρθει κοντά με το νέο αντικείμενο του ενδιαφέροντός του.

Ο εμμονικός με τα επαγγελματικά Αιγόκερως ξεφεύγει με μια βόλτα αλλά και καταστρώνοντας μια νέα στρατηγική για να αποκτήσει (τι άλλο;) χρήματα.

Ο Υδροχόος ξεπερνάει το άγχος του ακούγοντας ή και παίζοντας μουσική, και παράλληλα ασχολούμενος με τα άγχη των άλλων.

Ο Ιχθύς ξεχνιέται με πολλά παγωμένα ποτήρια κρασί κι ατέλειωτες βόλτες μέχρι να συνειδητοποιήσει πως πρέπει να ξαναποκτήσει επαφή με την πραγματικότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα