«Η Σίτι χρειάζεται τον Μέσι για να σταματήσει την Λίβερπουλ»

23:11 7/9/2020 - Πηγή: In.gr

Το σίριαλ του Λιονέλ Μέσι με την Μπαρτσελόνα είχε.. happy end για τους Μπλαουγκράνα. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ παρά την επιθυμία του να αποχωρήσει, εν τέλει έμεινε στην Βαρκελώνη για ακόμη μια χρονιά, την τελευταία του πριν την ολοκλήρωση του συμβολαίου του.

Η Μάντσεστερ Σίτι, μέχρι ο Μέσι να ανακοινώσει την παραμονή του, δούλευε την απόκτηση του 33άχρονου άσου, με τον άλλοτε θρύλο της Λίβερπουλ,

Ντάνι Μέρφι, σε δηλώσεις του στην Daily Mail, αρχικά να υποστήριζει ότι οι Reds είναι και πάλι το φαβορί για το πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα τόνισε ότι οι Πολίτες μόνο αν είχαν στο ρόστερ τους, τον Αργεντινό, θα μπορούσαν να σταματήσουν την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Για να σταματήσει η Σίτι την Λίβερπουλ έπρεπε να είχε πάρει τον Μέσι. Θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα για τον τίτλο γιατί είναι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών. Η Σίτι έχασε πέρυσι εννιά φορές, κυριαρχώντας μέσα στο γήπεδο. Αν είχε τον Μέσι δεν θα συνέβαινε αυτό

Είναι λυπηρό για τους οπαδούς της Premier League που δεν θα δουν τον Μέσι, αλλά είμαι σίγουρος ότι οι οπαδοί της Λίβερπουλ χαίρονται με αυτό».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Η Σίτι, Μέσι, Λίβερπουλ,i siti, mesi, liverpoul