Η Σίσσυ Καλλίνη εξηγεί πως θα απαλλαγείτε από τα σπυράκια και την αλλεργική ρινίτιδα

15:16 19/10/2020 - Πηγή: In.gr

Όπως εξήγησε η Σίσσυ Καλλίνη, τα σπυράκια έχουν διαφορετική αντιμετώπιση, ανάλογα με το σημείο που εμφανίζονται.

Ένα «μυστικό της γιαγιάς» είναι ότι παίρνουμε μια ασπιρίνη, την σπάμε, βάζουμε λίγο νερό ώστε να δημιουργηθεί μία πάστα, και τη βάζουμε στο σημείο, ακόμα και ολόκληρη τη νύχτα.

Ακόμα, μπορούμε να βάλουμε λίγο άργιλο και αιθέριο έλαιο τσαγιόδεντρου, να δημιουργήσουμε μία πάστα, και να απλώσουμε στην περιοχή.

Υδροθεραπεία για ευεξία 

Η Σίσσυ Καλλίνη μίλησε και για την υδροθεραπεία, και για το κλύσμα νερού, εξηγώντας ότι

η διαδικασία προσφέρει ευεξία.

«Το έντερο είναι ο δεύτερος εγκέφαλός μας γιατί εκεί μεταβολίζονται όλες οι τροφές. Στα τοιχώματα συσσωρεύονται τοξίνες, και δεν μπορούμε να απορροφήσουμε τις θρεπτικές ουσίες των τροφίμων», εξήγησε η ίδια.

Πώς μπορώ να έχω καλύτερη ροή ενέργειας στα οικονομικά μου;

Όπως ανέφερε η Σίσσυ Καλλίνη, για να έχουμε καλύτερη ροή ενέργειας στα οικονομικά μας, παίρνουμε πράσινα κεριά, τα αλείφουμε με λάδι, και παίρνουμε αποξηραμένο βασιλικό που τον κολλάμε στο κερί.

Στη συνέχεια ανάβουμε τα κεριά, κάνοντας μια ευχή, ότι έχουμε οικονομική ευχέρεια, καλύτερες απολαβές, και ό,τι άλλο οικονομικής φύσεως επιθυμούμε.

Έχω αλλεργική ρινίτιδα που δεν αντιμετωπίζεται με τίποτα, τι να κάνω;

Η Σίσσυ Καλλίνη τόνισε ότι στην αλλεργική ρινίτιδα πρέπει να κόψουμε τα γαλακτοκομικά, και οποιοδήποτε προϊόν τα περιέχει. Κρεμμύδι, μήλο και λεμόνι, βοηθούν πολύ, ενώ υπάρχει και η ελαιοκάθαρση. Παίρνουμε λάδι καρύδας και κάνουμε μπουκώματα, γύρω στα 15 λεπτά, και σύντομα παρατηρείται μεγάλη βελτίωση στην αναπνοή μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα