Τέσσερις αστυνομικοί τραυματίες σε τροχαίο

14:31 19/10/2020 - Πηγή: In.gr

Τέσσερις  αστυνομικοί οι οποίοι πήγαιναν στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα  όπου σημειώθηκαν νωρίτερα πυροβολισμοί, τραυματίστηκαν όταν έπεσαν από την μηχανή που επέβαιναν.

Το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκησαν δύο μοτοσκυκλέτες  της ΔΙΑΣ έγινε στον Κηφισό.

Λίγα λεπτά αργότερα μετά το περιστατικό με τους πυροβολισμούς και ενώ οι αστυνομικοί συνέχιζαν τις αναζητήσεις για την σύλληψη όσων από τους συμπλεκόμενους είχαν καταφέρει

να διαφύγουν, ένα ΙΧ αυτοκίνητο, που δεν είχε σχέση με το επεισόδιο, έκλεισε κατά λάθος δύο μοτοσικλέτες της ομάδας ΔΙΑΣ, στην λεωφόρο Κηφισού, με αποτέλεσμα να πέσουν τα δίκυκλα στον δρόμο και να τραυματιστούν οι τέσσερις αστυνομικοί.

Οι τραυματίες διακομίστηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη όλων των δραστών συνεχίζονται, ενώ για την αιματηρή συμπλοκή διενεργείται προανάκριση από την Ασφάλεια Αττικής.

Σημειώνεται ότι λίγο μετά τη μία το μεσημέρι υπήρξε επεισόδιο με πυροβολισμούς στην οδό Αγίου Μελετίου στον Άγιο Παντελεήμονα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από το περιστατικό τραυματίστηκε ένας περαστικός ενώ στο σημείο σπεύδουν ασθενοφόρα και αστυνομικές δυνάμεις.

Οι αστυνομικοί που βρίσκονται στην περιοχή πραγματοποιούν έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη καθώς και τις ακριβείς συνθήκες του επεισοδίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το επεισόδιο σημειώθηκε ανάμεσα σε Ρομά και αλλοδαπούς που επέβαιναν σε αυτοκίνητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα