Το μέλλον για την επιχείρησή σας είναι εδώ

18:34 12/2/2019 - Πηγή: In.gr

Το μέλλον έρχεται με ασύλληπτες ταχύτητες και μας προσπερνά χωρίς να περιμένει κανέναν… Μόνο όσοι είναι προετοιμασμένοι -από χθες κιόλας- θα είναι σε θέση να παρακολουθούν τις εξελίξεις και να βρίσκονται ένα βήμα μπροστά.

Η Samsung το γνωρίζει πολύ καλά αυτό. Από την ίδρυσή της το μακρινό 1938 έως σήμερα πρόκειται για μια εταιρεία η οποία διαχρονικά επενδύει στο μέλλον. Τεχνολογίες όπως το 5G, η Τεχνητή Νοημοσύνη (Artificial Intelligence, AI), και το

Internet of Things, οι οποίες μόλις τώρα αρχίζουν να μπαίνουν στη ζωή μας, η Samsung τις έχει εισαγάγει και αναπτύξει εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Πρόκειται για τεχνολογίες αιχμής δίχως τις οποίες στο προσεχές μέλλον μια σοβαρή και φιλόδοξη επιχείρηση δεν θα μπορεί ούτε καν να σταθεί στην αγορά.
Τεχνολογίες που παρέχουν το συγκριτικό πλεονέκτημα σε αυτό τον ανεξάντλητο μαραθώνιο που λέγεται «μέλλον»!

Χάρη στις καινοτομίες της Samsung μια επιχείρηση σύντομα θα μπορεί να εκμεταλλεύεται απίστευτες ταχύτητες ίντερνετ 5G εκτός γραφείου (!), χρησιμοποιώντας πανίσχυρες συσκευές που θα επεξεργάζονται τεράστιους όγκους δεδομένων, σβήνοντας διά παντός από τα λεξικά εκφράσεις όπως το… «κρασάρισμα».

Η «ναυαρχίδα» της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης, η περίφημη AI (Artificial Intelligence) είναι ήδη εδώ, δίνοντας ώθηση στην ανάπτυξη καινοτόμων ιδεών, ενώ το IoT (Internet of Things) δίνει νέα διάσταση στα προϊόντα τεχνολογίας μέσω της συνδεσιμότητάς τους.

Για την Samsung όλα τα παραπάνω δεν θα αφορούν μονάχα τις επιχειρήσεις, αλλά θα διαδραματίζουν ενεργό ρόλο στην καθημερινότητά μας. Χάρη στον συνδυασμό της AI και του IoT π.χ., ένας tatoo artist θα μπορεί να φιλοτεχνήσει ένα σχέδιο πάνω στο κορμί του πελάτη του, την ώρα που… βρίσκονται σε διαφορετικές πόλεις (!). Επίσης, οι φανατικοί gamers θα βγαίνουν στις «αλάνες» για να παίζουν τρισδιάστατα παιχνίδια δράσης με γραφικά που ξεπερνούν κάθε φαντασία, την ίδια ώρα που σε κάποιο διαμέρισμα, ένα ζευγάρι που περιμένει παιδί θα μπορεί να κάνει υπέρηχο επί τόπου και να δει το μωρό του μέσω… ενός smartphone.

Όλα αυτά ακούγονται ίσως υπερβολικά, αλλά δεν είναι. Άλλωστε, όπως λέει η Samsung… the future is here! Και το νέο video της εταιρείας το αποδεικνύει. Η τεχνολογία 5G συνδυάζεται με την Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) και την Επαυξημένη Πραγματικότητα (Augmented Reality), πολλαπλές συσκευές συνδέονται, και οι πρωταγωνιστές της ταινίας αλλάζουν τον κόσμο γύρω τους, δημιουργώντας εμπειρίες χρήσης που επαναπροσδιορίζουν την καθημερινότητα, φέρνοντας το αύριο στο τώρα.

Η Samsung μας προσκαλεί να πάρουμε το μέλλον στα χέρια μας με τη σειρά Galaxy Series και να ανακαλύψουμε πρώτοι το επόμενο Galaxy παρακολουθώντας το unpack του.

Keywords
Τυχαία Θέματα