«Βόμβα» στη ΝΔ – Υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων και ο Βουλγαράκης

Προς νέα εσωκομματική «τρικυμία» φαίνεται πως βαίνει η Πειραιώς, καθώς ο «εκλεκτός» της για τη δημαρχία της Αθήνας, Κώστας Μπακογιάννης, αναμένεται να βρεθεί αντιμέτωπος με μια ακόμη υποψηφιότητα από τη ΝΔ, αυτή του Γιώργου Βουλγαράκη.

Συγκεκριμένα, ο κ. Βουλγαράκης εξέφρασε με έμμεσο τρόπο την πρόθεσή του να διεκδικήσει τον δήμο

Αθηναίων, κοινοποιώντας από τον λογαριασμό του στο Facebook ένα δημοσίευμα του «Ποντικιού» που φέρει την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του ως ζήτημα ημερών.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο κ. Βουλγαράκης φαίνεται να εκτιμά ότι είναι σε θέση να συσπειρώσει κατηγορίες πολιτών που, σύμφωνα με τις μετρήσεις, δηλώνουν ότι δεν καλύπτονται από τις υπάρχουσες υποψηφιότητες και επιλέγει να αναμειχθεί ξανά ενεργά με την πολιτική, σε επίπεδο Αυτοδιοίκησης, ως ανεξάρτητος υποψήφιος.

Στο δημοσίευμα προστίθεται επίσης ότι σε επαφή με τον κ. Βουλγαράκη φέρονται να είναι στελέχη της ΝΔ, πρώην δημοτικοί σύμβουλοι, παράγοντες της Α’ Αθηνών, αλλά και αρκετά στελέχη των «μικρών» κομμάτων της ευρύτερης Δεξιάς, ενώ δεν είναι τυχαίο ότι πρόσφατα, σε δημοσιές δηλώσεις τους, τόσο ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, όσο και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης αναφέρθηκαν με θετικά λόγια στην επιστροφή του στην ενεργό πολιτική δράση.

Η σχετική ανάρτηση:

Keywords
Τυχαία Θέματα