Η 11αδα του Ολυμπιακού: Τρία αμυντικά χαφ και φορ ο Φορτούνης

19:13 29/11/2018 - Πηγή: In.gr

Εν αρχή ην… η θωράκιση. Ξεκάθαρος ο προσανατολισμός του Ολυμπιακού στην αποψινή αναμέτρηση με τη Μπέτις στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν (19:55, Cosmote Sport 2) για την 5η αγωνιστική στον 6ο όμιλο του Europa League.
Ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε να παρατάξει την ομάδα του με τρεις αμυντικούς μέσους (Καμαρά,

Μπουχαλάκη, Γκιγιέρμε) και σέντερ φορ τον Φορτούνη.

Αναλυτικά: τερματοφύλακας Σα, τετράδα στην άμυνα οι Ελαμπντελαουί, Σισέ, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, αμυντικά χαφ οι Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, στα άκρα της επίθεσης οι Ποντένσε, Ναουέλ και στην κορυφή ο Φορτούνης.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός δεν θα αποκλειστεί με ήττα, ωστόσο θα χρειάζεται νίκη με διαφορά δύο τερμάτων στο παιχνίδι με τη Μίλαν στο Γ. Καραϊσκάκης (είχε χάσει 3-1 στο Μιλάνο) την τελευταία αγωνιστική (αν θεωρήσουμε δεδομένο ότι οι Ιταλοί θα κερδίσουν εντός απόψε τη Ντουντελάνζ).

Σε περίπτωση όμως που οι Ερυθρόλευκοι αποκομίσουν έστω την ισοπαλία απέναντι στη Μπέτις, θα τους αρκεί η νίκη με οποιοδήποτε σκορ κόντρα στη Μίλαν, αφού δεν θα εμπλακούν σε ισοβαθμία.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Μπέτις 8
Μίλαν 7
Ολυμπιακός 7
Ντουντελάνζ 0

Η ενδεκάδα της ομάδας μας για το ματς με τη Μπέτις / How we line-up in Seville #olympiacos #UEL #BETOLY #lineup #legend @EuropaLeague @RealBetis pic.twitter.com/kNRBCHPxE8

Olympiacos FC (@olympiacos_org) November 29, 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα