Γρηγόρης Πετράκος : Πάρτι στο Τwitter για τη έρευνά του για τον κοροναϊό

10:47 30/10/2020 - Πηγή: In.gr

Με ένα βίντεο όπου παραθέτει στοιχεία της… έρευνάς του για τον κοροναϊό ο τραγουδιστής και «επιστήμονας», πλέον, Γρηγόρης Πετράκος αμφισβητεί την πανδημία καθώς, όπως λέει, δεν υπάρχει μεγάλη θνησιμότητα.

Και ενώ η ανθρωπότητα βιώνει τραγικές καταστάσεις με  εκατόμβες θυμάτων, χώρες σε καραντίνα και ένα παγκόσμιο υγειονομικό σύστημα να δοκιμάζεται πάνω από δέκα μήνες, ο «ερευνητής» Πετράκος ενίσταται στην ελίτ κάποιων επιστημόνων που υποκινούνται από την πολιτική.

Μάλιστα φτάνει στο σημείο να τονίσει πως αν δεν μας είχε πληροφορήσει κανείς ότι είμαστε σε πανδημία,

εμείς εδώ στην Ελλάδα δεν θα είχαμε καταλάβει τίποτα.

Όπως αναφέρει, «όταν υπάρχει κάποιο μεγάλο συμφέρον, τότε αυτό εξαπολύεται προς τα κάτω επιθετικά. Οι 600 δισεκατομμυριούχοι της Αμερικής έβγαλαν μισό τρισ. δολάρια τις πρώτες 11 εβδομάδες της καραντίνας» .

Η «έρευνα» του τραγουδοποιού όπως ήταν αναμενόμενο δεν έμεινε ασχολίαστη από τους χρήστες του twitter οι οποίοι για άλλη μία φορά έδωσαν ρεσιτάλ με τα καυστικά και χιουμοριστικά σχόλιά τους.

Δείτε μερικά χαρακτηριστικά tweets

Άντε τώρα να εξηγήσεις στον #πετρακος και στον κάθε Πετράκο ότι ο επιστημονικός τρόπος σκέψης αποκτάται με διάβασμα και έρευνα χρόνων και δεν είναι απόρροια μιας μέσης εκπαίδευσης. Διαφορετικά οποιοσδήποτε με απολυτήριο λυκείου θα ήταν επιστήμονας.

— Katerina D. Tzimourta (@ktzimourta) October 29, 2020

Ειμαι σοκαρισμενος. Μολις τωρα εμαθα, πως στην επιτροπη ειδικων που εισηγουνται τα μετρα στον πρωθυπουργο, δεν ειναι ο #Πετρακος

— silas serafim (@silaserafim) October 30, 2020

Πρωθυπουργοί.Ο παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.Επιστήμονες απο όλο τον κόσμο με έναν πρωτόγνωρο μηχανισμό στήριξης παρουσιάζουν την πραγματικότητα τ θανατηφόρου ιού,για να βρεθεί ο #Πετρακος με μεταπτυχιακό από το fame story κ με τίτλο ειδικότητας από τα μπουζούκια να τους ακυρώσει

— ΝίκοςΣωτηροπουλος (@NIKSOTIROPOYLOS) October 30, 2020

Εντωμεταξύ λέει ο #πετρακος ότι έχει “στοιχεία”. Αν κάτσεις και τα αναλύσεις ένα προς ένα καταλαβαίνεις την άτοπη σκέψη του,τα παρουσιάζει αποσπασματικά, διαστρεβλωμένα και τα ερμηνεύει όπως θέλει. Τύπου ο αστυνομικός είναι όργανο, μπουζούκι όργανο άρα αστυνομικός= μπουζούκι

— Nole (@Fonnole88) October 30, 2020

Εντωμεταξύ ο #Πετράκος είναι τελειως άσχετος σε αυτό που δηλώνει πως είναι η επίσημη ασχολία του (το τραγούδι) και οι άλλοι τον ακούνε και για πράγματα που δεν έχει ιδέα..

— Afilosofos (@vonapartis1) October 30, 2020

Και μετά εσείς συνεχίζετε να αναρωτιέστε για το 62%.
Χαϊβάνια. #πετρακος #COVIDIOTS

— Thimios Voulgaris (@ThimioV) October 30, 2020

Παντως κατι θα ξερει παραπανω ο #πετρακος για να εκφερει αυτη την γνωμη,επιστημων επαγγελεται.Κατι θα πηρε το αυτι του.Το πρωι στον σκαι εδειξε ενα σκιτσο του Αρκα που λεγε οτι οσο η γη ειναι επιπεδη αλλο τοσο δεν υπαρχει και κορονοιος.Την πατησαν καθως η γη ειναι επιπεδη.

— ΓιωργοςΜελιτζανας (@MELITZANAS_) October 30, 2020

Επιστήμονες από όλο τον κόσμο με 10+ χρόνια σπουδών γύρω από την ιατρική ακόμα δεν έβγαλαν ξεκάθαρα αποτελέσματα για τον ιό αλλά ο #πετρακος με 0 γνώσεις τα βρήκε όλα σε 6 μηνες. Και έχει άτομα που τον ακούνε και προωθούν τα πιστεύω του. Σε αυτή την χώρα ζούμε από τύχη.

— Cos Pe (@CosPe90) October 30, 2020

Φαντάζομαι θα δωθεί σύντομα το Νόμπελ Φυσιολογίας και Ιατρικής στον δόκτωρ #πετρακος για την σημαντική έρευνα και ανακάλυψη του ότι δέχεται την ύπαρξη του #COVID19gr

— KanyeZest° (@kanyezesti) October 30, 2020

#πετρακος
Η αλήθεια εδώ: pic.twitter.com/dlyneWtUun

— Φάινμαν (@sciencegr1) October 29, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα