Γνωστή ηθοποιός του Χόλιγουντ παντρεύτηκε στα… κρυφά

06:11 12/3/2019 - Πηγή: In.gr

Η Lea Michelle έκανε το μεγάλο βήμα με τον σύντροφό της! Η διάσημη ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς Glee ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου το Σάββατο 9 Μαρτίου με τον εκλεκτό της καρδιάς της Zandy Reich, σε μια ρομαντική τελετή στην βόρεια Καλιφόρνια. Η χαρμόσυνη είδηση έγινε γνωστή μόλις σήμερα, όπου κυκλοφόρησε το περιοδικό People, το οποίο είχε την αποκλειστικότητα. Το νιόπαντρο ζευγάρι αποκάλυψε στο περιοδικό:

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που

παντρευτήκαμε και ευγνώμονες που σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή είχαμε δίπλα μας τις οικογένειες και τους φίλους μας. Αλλά κυρίως, είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας μαζί».

Η 32χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια και ο 36χρονος πρόεδρος της εταιρείας ενδυμάτων AYR, αρραβωνιάστηκαν στις 29 Απριλίου 2018. Μάλιστα, μετά την πρόταση γάμου, η Lea Michelle ανήρτησε μια φωτογραφία στο Instagram φορώντας το διαμαντένιο δαχτυλίδι της, επιβεβαιώνοντας τον αρραβώνα τους.

Την Lea Michele την γνωρίσαμε το 2009 όταν αποφάσισε να αφήσει την καριέρα της στο Broadwayγια να συμμετάσχει στη νεανική σειρά Glee. H Leaμεγάλωσε στην Νέα Υόρκη και έκανε το ντεμπούτο της στο Broadway το 1995 σε ηλικία εννέα ετών.

Το 2008 επιλέχτηκε για να πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά Glee . O ρόλος της Rachel γράφτηκε ειδικά για την Lea. Από την πρώτη στιγμή ξεχώρισε μέσα στη σειρά για τις υποκριτικές και φωνητικές της ικανότητες και αργότερα ανακαλύψαμε ότι έχει και φοβερό στυλ. Η μικροκαμωμένη Lea έχει συμπεριληφθεί στην λίστα του People με τους πιο καλοντυμένους το 2010 ως “Newbie”. Χώρισε με τον σταρ του Broadway, Theo Stockman το 2011 μετά από μακροχρόνια σχέση και άρχισε να βγαίνει με τον συμπρωταγωνιστή της στο Glee, Cory Monteith γεγονός που προσπάθησαν να κρατήσουν αρχικά κρυφό αλλά διέρρευσε στον τύπο.

Keywords
Τυχαία Θέματα