Φιλαράκια: Λύθηκε το μυστήριο για την τσιριχτή φωνή της Τζάνις

20:11 20/9/2020 - Πηγή: In.gr
Η ηθοποιός που υποδύθηκε την Τζάνις στα «Φιλαράκια» αποκάλυψε γιατί επέλεξε να αλλάξει τη φωνή της για τον ρόλο αυτό.

In a recent interview, Maggie Wheeler — who played Janice in «Friends» — revealed that she used to work on «The Ellen Degeneres Show» but was fired after the first season.

«I had a great time working on that show… and I was fired from that show, I was devastated,» she

said. pic.twitter.com/dig0NnLRIT

— Affinity Magazine (@TheAffinityMag) September 19, 2020

«Ήμουν στην πρώτη σεζόν του σόου της Έλεν ΝτεΤζένερις και περνούσα υπέροχα, αλλά όταν απολύθηκα από το σόου, είχα καταρρακωθεί. Είχα συγκλονιστεί τόσο από αυτό, ήταν ένα αδιανόητο πράγμα ως ηθοποιός, αλλά κατά κάποιο τρόπο ένιωσα απελευθερωμένη να κάνω τη δουλειά που ήθελα να κάνω χωρίς φόβο», είπε η Γουίλερ και συνέχισε: «Οποιαδήποτε άλλη μέρα θα μπορούσα να έχω κάνει την οντισιόν στα «Φιλαράκια» διαφορετικά, αλλά ένιωσα ελεύθερη και αποφάσισα να κάνω αυτό που ήθελα εκείνη τη μέρα και λειτούργησε υπέρ μου».

Janice Litman-Goralnik, the character played by actress Maggie Wheeler on the hit sitcom Friends, has one of the most distinct voices on American television. There is an intriguing story behind it.https://t.co/XNazLCJt8t

— News18 Movies (@News18Movies) September 18, 2020

Η χαρακτηριστική φωνή

«Είχα πάρει την απόφαση για τη φωνή εκ των προτέρων. Δημιούργησα το γέλιο γιατί ο Matthew Perry (ο ηθοποιός που υποδύεται τον Chandler) είναι τόσο αστείος και ήξερα ότι θα με έκανε να γελάσω στο σετ.

Σκέφτηκα ότι η καλύτερα η Τζάνις να έχει ένα γέλιο γιατί θα με κάνει να γελάω κάθε φορά που δουλεύουμε μαζί και έτσι συνέβη.»

Keywords
Τυχαία Θέματα