Φαρέλ Γουίλιαμς : «Χρησιμοποιήστε την ενσυναίσθηση ως εργαλείο για να βοηθήσετε τους ανθρώπους»

14:41 16/11/2020 - Πηγή: In.gr
Ο Φαρέλ Γουίλιαμς προσπάθησε να τονίσει την ανάγκη για ενσυναίσθηση στον αγώνα κατά του συστηματικού ρατσισμού και της κοινωνικής αδικίας.

what’s your sign? pic.twitter.com/r546SSqybx

— Pharrell Williams (@Pharrell) October 20, 2020

Ο τραγουδιστής έθιξε το θέμα σε ένα βίντεο διάρκειας έξι λεπτών που κυκλοφόρησε στο πλαίσιο συνεργασίας ανάμεσα στη Masterclass, διαδικτυακή υπηρεσία επιμόρφωσης και στη Uninterrupt, πλατφόρμα

που ίδρυσαν ο Αμερικανός επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής, ΛεΜπρον Τζέιμς και ο επιχειρηματίας, Μάβερικ Κάρτερ.

«Η Δύναμη που Έχεις»

Το βίντεο με τον Φαρέλ Γουίλιαμς είναι το πρώτο μιας σειράς με τίτλο «Η Δύναμη που Έχεις» (The Power you Hold) η οποία θα επικεντρώνεται σε «ζητήματα κοινωνικής αδικίας και συστημικού ρατσισμού, προσφέροντας εκπαίδευση και έμπνευση για στρατηγικές που προωθούν αλλαγή».

[email protected] dives into how the power of empathy changed the way he views the world.

See his full @masterclass episode on YouTube and https://t.co/XnALO51wTu now. #poweryouhold pic.twitter.com/PZssrv5qkT

— UNINTERRUPTED (@uninterrupted) November 11, 2020

«Μιλάμε πάντα για την αγάπη και πόσο σημαντική είναι η αγάπη, αλλά δεν μπορείς να αγαπάς κάποιον ή κάτι, χωρίς να συνδέεσαι με την ύπαρξή του» τονίζει ο τραγουδιστής στο βίντεο.

Ο Φαρέλ Γουίλιαμς αναφέρεται στο πολύνεκρο ένοπλο επεισόδιο που σημειώθηκε στη Βιρτζίνια Μπιτς, όπου γεννήθηκε και υπογράμμισε πώς ο συστηματικός ρατσισμός και η ανισότητα συνδέονται με τη βία, σύμφωνα με το ΑΠΕΜΠΕ.

«Νομίζω ότι όταν χρησιμοποιείτε την ενσυναίσθηση ως το νούμερο ένα εργαλείο, βοηθά τους άλλους ανθρώπους που συμμετέχουν σε μία διαδικασία, όποια κι αν είναι αυτή, να αισθάνονται ότι δεν είναι αποκλεισμένοι» προσθέτει.

Keywords
Τυχαία Θέματα