Νέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία Κασόγκι

18:26 25/11/2018 - Πηγή: In.gr

Νέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στην επιφάνεια για την υπόθεση δολοφονίας του δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη.

Ιατρική τεχνογνωσία φαίνεται να χρησιμοποίησαν οι «εκτελεστές» του άτυχου δημοσιογράφου, σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο.

Σύμφωνα με αποκαλύψεις των τουρκικών μέσων, ο Σαουδάραβας ιατροδικαστής Σαλάχ Μοχάμνεντ αλ Τουμπαίγκι, ο οποίος ήταν επικεφαλής της διαδικασίας, χρησιμοποίησε εργαλεία προκειμένου να αντλήσει το αίμα από τις φλέβες του.

«Έγδυσαν τον Κασόγκι. Ο Τουμπαίγκι

άντλησε το αίμα από τις φλέβες του και το άφησε να κυλίσει στο νεροχύτη. Ο Τουμπαίγκι ήταν και αυτός που έκανε τον διαμελισμό» αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας Daily Sabah.

«Ο Τουμπαίγκι είχε εκπαιδευτεί στην ιατροδικαστική στο πανεπιστήμιο της Γλασκώβης και λίγο νωρίτερα είχε παρουσιάσει μια έκθεσή του σχετικά με μια συσκευή φορητής διεξαγωγής αυτοψίας σε συνέδριο στην Αυστραλία», συνεχίζει το δημοσίευμα.

Η Daily Sabah αναφέρεται επίσης σε μια ηχογράφηση στην οποία έχει καταγραφτεί η δολοφονία του Κασόγκι, αφού οι Σαουδάραβες κάλυψαν το πάτωμα του γραφείου του Προξένου Μοχάμεντ αλ Οτάιμπι με πλαστικά φύλλα πριν διαμελίσουν το σώμα.

Ο Τουμπαίγκι φέρεται να είναι ο άνδρας στο ηχητικό ντοκουμέντο διάρκειας επτά λεπτών από τη δολοφονία, στο οποίο καθοδηγεί την υπόλοιπη ομάδα.

Σε αυτό φέρεται να λέει στους άλλους να φορέσουν ακουστικά κατά τη διάρκεια του τεμαχισμού, ισχυριζόμενος ότι «όταν κάνει αυτή τη δουλειά, του αρέσει να ακούει μουσική».

Keywords
Τυχαία Θέματα