«Επανέρχεται η Φενερμπαχτσέ για Μπακασέτα»

19:42 15/11/2020 - Πηγή: In.gr

Το περασμένο καλοκαίρι η Φενερμπαχτσέ προσπάθησε, αλλά δεν κατάφερε να αποκτήσει τον Τάσο Μπακασέτα από την Αλάνιασπορ.

Ο Ερόλ Μπουλούτ ήθελε διακαώς την προσθήκη του Ελληνα μέσου, αλλά η πρόταση της Φενέρ δεν ικανοποίησε τη διοίκηση της Αλάνια, με αποτέλεσμα να μην προχωρήσει η μεταγραφή του 27χρονου μέσου. Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι Τούρκοι σε σημερινά τους δημοσιεύματα, το όνομα του Τάσου Μπακασέτα παραμένει στη μεταγραφική λίστα των Καναρινιών.

Μάλιστα,

επισημαίνουν ότι ο αθλητικός διευθυντής της Φενέρμπαχτσε, Εμρέ Μπελόζογλου έχει κινήσει ήδη τις διαδικασίες για να προχωρήσει η μεταγραφή του Ελληνα μεσοεπιθετικού.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Μπουλούτ πίνει… νερό στο όνομα του 27χρονου, τον οποίο είχε και στην Αλάνιασπορ. Απομένει να φανεί εάν αυτή τη φορά η Φενέρ καταφέρει να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της Αλάνιασπορ και να κάνει δικό της τον διεθνή άσο.

Ο Τάσος Μπακασέτας φέτος μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί σε 7 ματς στο τουρκικό πρωτάθλημα, μετρά 1 γκολ και 2 ασίστ. Υπενθυμίζουμε ότι η Φενέρ το καλοκαίρι απέκτησε τον Δημήτρη Πέλκα από τον ΠΑΟΚ, με τον Τούρκο προπονητή να επιθυμεί και την απόκτηση του Μπακασέτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα