Ελενα Κουντουρά: Για μια chemise αδειανή

14:17 11/2/2019 - Πηγή: In.gr

Η Ελενα Κουντουρά θεωρεί ότι το να είναι κανείς υπουργός τουρισμού σημαίνει να κάνει τουρισμό 365 ημέρες τον χρόνο.

Γι αυτό και κάθε μέρα βρίσκεται σε διαφορετική πρωτεύουσα και κωμόπολη του πλανήτη, από το Ντουμπάι, μέχρι τη Νέα Ορλεάνη και τη Νέα Καληδονία. Με τα bonus miles που έχει συγκεντρώσει

θα μπορεί, όταν παύσει να είναι υπουργός, να κάνει τον γύρω του κόσμου 666 φορές.

Η Ελενα υπήρξε κάποτε μούσα του μάγου Σερζ Λουτένς, ενός μαέστρου του μακιγιάζ, ενός καλλιτέχνη της αισθητικής και της κοσμητολογίας. Στη συνέχεια έγινε μούσα του Πάνου Καμμένου, ενός καλλιτέχνη της αφασίας και της αερολογίας.

Μπορεί η απόσταση από τη Vogue στα Ουγκ, να είναι τεράστια, αλλά η Ελενα τη διέσχισε με τόλμη και με την πεποίθηση ότι σημασία δεν έχει ο προορισμός, αλλά το ταξίδι.

Προκειμένου να αναβαθμίσει τις ικανότητές της και να είναι πιο αποτελεσματική στα καθήκοντά της παρακολούθησε ειδικά μαθήματα σε σχολή εκπαίδευσης κυβερνητικών στελεχών, όπου την έμαθαν να μιλάει σε 23 iΡhone ταυτόχρονα.

Την ίδια στιγμή έχει αφήσει τον ελληνικό τουρισμό να πορεύεται στους δικούς του ρυθμούς, αναγνωρίζοντας ότι καλύτερα τα πράγματα να κινούνται από αδράνεια, γιατί στην περίπτωση που κάνεις κάτι γι αυτά είναι βέβαιο ότι δεν θα έχεις καλά αποτελέσματα.

Επιδεικνύοντας την αυτοσυγκράτηση ενός θιβετιανού λάμα, συγχαίρει τον εαυτό της για την αύξηση των επισκεπτών, ενώ το γεγονός ότι πολλοί τουρίστες πέφτουν θύματα βίαιων επιθέσεων στην καρδιά της πρωτεύουσας την αφήνει παγερά αδιάφορη, αφού θεωρεί ότι η ίδια δεν έχει καμία ευθύνη και ότι υπεύθυνοι είναι το υπουργείο Πολιτισμού, ο Δήμος, η Αστυνομία και το ΚΕΠ της Ανδρου.

Ταυτόχρονα δηλώνει ότι τα καλλυντικά που αγοράζει με τα λεφτά των φορολογούμενων αποτελούν περιουσία του κράτους και ότι για την αγορά τους έχουν εκδοθεί όλα τα νόμιμα παραστατικά και οι σχετικές αποφάσεις είναι αναρτημένες δημόσια στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και προσβάσιμες διαδικτυακά σε κάθε πολίτη.

Οσο για τα κόκκινα δάνειά της είναι σίγουρη ότι στο τέλος θα τα πληρώσουν οι έλληνες πολίτες και το μόνο που φροντίζει είναι να ταιριάζουν με την απόχρωση του κραγιόν της.

Πίσω από τις σοφές επιλογές της Ελενας, κρύβεται ένα οξύ πολιτικό ένστικτο που την οδηγεί στο συμπέρασμα ότι όσο πιο μακριά ταξιδεύει, τόσο καλύτερα και ότι η μόνη σωτηρία της βρίσκεται στη Μόσχα ή στο Μπακού ή στην Τασμανία.

Επίσης γνωρίζει ότι στο ελληνικό πολιτικό σκηνικό μόνο οι ανεπαρκείς επιβιώνουν και ως εκ τούτου είναι αποφασισμένη να είναι ανεπαρκέστερη όλων.

PS: Σταματήστε ό,τι κάνετε. Μόλις έλαβα δελτίο Τύπου όπου αναφέρεται ότι με πρωτοβουλία της Υπουργού Τουρισμού Ελενας Κουντουρά και σε συνεργασία με τον Μόνιμο Αντιπρόσωπο στην

ΕΕ, Πρέσβη Α. Παπασταύρου, εξασφαλίστηκε η έγκαιρη αντιμετώπιση σε ευρωπαϊκό επίπεδο των κλυδωνισμών του Brexit στον τουρισμό.

Συνεχίστε …

Keywords
Τυχαία Θέματα