Ευτ. Βαρδουλάκης στο One Channel: Δεν έχω διακρίνει συμπτώματα αλαζονείας στην κυβέρνηση ΝΔ

07:23 3/9/2019 - Πηγή: In.gr

Καλεσμένος στην εκπομπή One Talk βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 2 Σεπτεμβρίου ο σύμβουλος Στρατηγικής και Επικοινωνίας, Ευτύχης Βαρδουλάκης.

Συζητώντας με τον Κώστα Γιαννακίδη και τον Παναγιώτη Σωτήρη, ο κ. Βαρδουλάκης μίλησε μεταξύ άλλων και για τη νέα ταινία του Κώστα Γαβρά «Ενήλικοι στην Αίθουσα» τονίζοντας πως ταινίες που πραγματεύονται τόσο φορτισμένα θέματα, πάντα οι θεατές τις παρακολουθούν με προκατάληψη, πρόβλημα που συχνά έχει να αντιμετωπίσει η «στρατευμένη Τέχνη».

«Σε

ό,τι αφορά στα πολιτικά γεγονότα εκείνης της περιόδου, οι αξιολογήσεις έχουν ήδη γίνει. Εκείνη η περίοδος παρήγαγε συγκεκριμένα πολιτικά αποτελέσματα, ήταν ένα εξάμηνο πάρτι, το οποίο από τη μέρα που τελείωσε δημιούργησε ένα έντονο hangover την επόμενη μέρα που τελείωσε.

Το αποτέλεσμα ήταν να έχουμε μια πολύ μεγάλη σπατάλη πολιτικού κεφαλαίου με την τότε κυβέρνηση ως τις εκλογές του Σεπτεμβρίου να έχει αδειάσει εντελώς το πολιτικό ντεπόζιτό της. Οι εκλογές εκείνες ήταν ο ορισμός αυτού που μπορούμε να ονομάσουμε «ψευδογεγονός», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Βαρδουλάκης, αναλύοντας ταυτόχρονα και τα πολιτικά γεγονότα που παρουσιάζονται στη νέα ταινία του Γαβρά, ενώ αναφέρθηκε και στα πολιτικά και επικοινωνιακά λάθη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Βαρδουλάκης στο τραπέζι του One Talk, προχώρησε επίσης σε μία αξιολόγηση των πρώτων δειγμάτων γραφής της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, σημειώνοντας πως μεγάλο κομμάτι του εκλογικού σώματος ψήφισε για πρώτη φορά Νέα Δημοκρατία στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, καθώς προεκλογικά είχε διαμορφωθεί ένα ισχυρό πολιτικό ρεύμα «Πρώτη φορά Δεξιά».

Ο ίδιος επεσήμανε πως ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης, μέσα στους πρώτους μήνες διακυβέρνησης του, έχει ήδη δώσει κάποια πολύ θετικά δείγματα σε δομικής σημασίας ζητήματα, ενώ τα όποια λάθη έχουν γίνει, είναι διαχειριστικού τύπου ζητήματα. Τέλος, ο κ. Βαρδουλάκης μίλησε για την επόμενη μέρα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ, δίνοντας τις εκτιμήσεις του για τις επόμενες στρατηγικές κινήσεις των κομμάτων.

Πηγή: onetv.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα