Ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του ο Μαουρίτσιο

10:44 17/3/2019 - Πηγή: In.gr

Στον Μαουρίτσιο, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών και θα χάσει τα υπόλοιπα ματς μέχρι το τέλος της σεζόν, αφιέρωσαν τη νίκη επί του Παναιτωλικού οι παίκτες, αλλά και το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ.

Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου μετά το τέρμα του Μάτος, με το οποίο ο ΠΑΟΚ έκανε το 2-1 στο Αγρίνιο, ύψωσαν μια φανέλα του Βραζιλιάνου μέσου και του αφιέρωσαν το γκολ,

ενώ ο Λουτσέσκου μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε ότι αφιερώνει τη νίκη στον 30χρονο μέσο. «Η νίκη αυτή ανήκει 100% στον Μαουρίσιο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ρουμάνος τεχνικός.

Οι αφιερώσεις αποδεικνύουν περίτρανα το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του Δικεφάλου, με τον Μαουρίτσιο να απαντάει στους Ασπρόμαυρους μέσω των social media. Ο Βραζιλιάνος ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του, οι οποίοι όπως τόνισε στο μήνυμά του, πήραν τρεις βαθμούς και έκαναν ένα ακόμα βήμα για τον τίτλο.

«Σας ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό που κάνατε σήμερα για εμένα, το εκτιμώ πολύ! Τρεις ακόμη βαθμοί και ένα παιχνίδι λιγότερο (σ.σ. από τα αναπομείναντα)» ανέφερε χαρακτηριστικά.

View this post on Instagram

Thank you very much guys for what you did for me today, I appreciate a lot!!! Good victory, more 3 points, one game less this is the way!!! #paok #paokara @paok_fc

A post shared by Mauricio Jose Da Silveira Jr (@mauricio_silveira88) on Mar 16, 2019 at 3:19pm PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα