Δύσκολες αποστολές για Ολυμπιακό και ΑΕΚ

11:14 1/9/2019 - Πηγή: In.gr

Το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής της Super League συνεχίζεται και σήμερα, με τις εκτός έδρας αναμετρήσεις του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ να συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Οι «ερυθρόλευκοι» ταξίδεψαν στη Λάρισα με στόχο το 2/2, γνωρίζοντας, πάντως, εκ των προτέρων πως

η τοπική ομάδα δεν σκοπεύει να κάνει εύκολο του έργο τους. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει στη διάθεσή του τον Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, ενώ αντίθετα δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γκιγιέρμε.

Από την πλευρά της, η «Ένωση» βρίσκεται στην Τρίπολη, θέλοντας να ξεχάσει την απρόσμενη ήττα της πρεμιέρας από την Ξάνθη και να κάνει μια νέα αρχή. Επιτακτική η νίκη για τους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι μετά το ματς με την Τράμπζονσπορ ταξίδεψαν στην Πελοπόννησο με αλλαγμένη ψυχολογία.

Απόντες από το σύνολο του Νίκου Κωστένογλου είναι οι τραυματίες Μάνταλος και Ζεράλδες, ενώ για τον Αστέρα παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή του Πασαλίδη.

Μάχη για να βρει τη χαμένη του ψυχολογία θα δώσει ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα κόντρα στον Πανιώνιο. Μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να ρεφάρουν με νίκη στο πρωτάθλημα και η Τούμπα αποτελεί πάντα πρόσφορο έδαφος για την επιστροφή στις επιτυχίες.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, Άμπέλ Φερέιρα είδε τους Ντόουγκλας Αουγκούστο και Ελ Καντουρί να τραυματίζονται μεσοβδόμαδα, γεγονός που τους έθεσε νοκ άουτ από τη σημερινή αναμέτρηση.

Από την πλευρά τους, οι «κυανόλευκοι» ταξίδεψαν… αποδεκατισμένοι στη Θεσσαλονίκη, με τους Μανιάτη, Εμμανουηλίδη, Ντομίνγκες, Δούμτσιο και Παπανικολάου να μένουν εκτός.

Συνοπτικά το κυριακάτικο πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της Super League 1:

ΠΑΟΚ – Πανιώνιος (19:00) PAOK TV
ΑΕΛ – Ολυμπιακός (19:15) Novasports 2HD
Λαμία – Ατρόμητος (20:00) ERT Sports HD
Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ (21:30) Novasports 1HD

Keywords
Τυχαία Θέματα