Δούκισσα Νομικού : Επιστρέφει στην τηλεόραση;

12:01 17/10/2020 - Πηγή: In.gr

Η Δούκισσα Νομικού μίλησε για το ρόλο της μαμάς, αλλά και για την επιστροφή της στην τηλεόραση.

View this post on Instagram

Ήμουν πολύ χαρούμενη σήμερα που σας συνάντησα μετά από καιρό Και φάνηκε Νίκο σε ευχαριστώ για όλα @nikosmoutsinas ! Καλό …βραδάκι λοιπόν παιδιά

A post shared by Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) on Oct 16, 2020 at 10:59am PDT

Θα γυρίσει στην
τηλεόραση;

«Είχα μάθει από τα 18 μου να δουλεύω. Είχα φτάσει σε πολλές περιόδους της ζωής μου να είμαι εργασιομανής. Στην αρχή ήταν καθαρά επιλογή μου να μείνω και να αφοσιωθώ σε αυτό το θαύμα που μου συνέβαινε, αλλά έπειτα από λίγο δεν σου κρύβω ότι ήθελα και κάτι παραπάνω.

Είναι σημαντικό όταν γινόμαστε μητέρες να μην ξεχνάμε και τους άλλους ρόλους. Είμαστε γυναίκες, είμαστε σύντροφοι, είμαστε και επαγγελματίες. Για να είναι ευτυχισμένα τα παιδιά μας, πρωτίστως πρέπει να είμαστε ευτυχισμένες και εμείς.

Λείπω τρία χρόνια από την τηλεόραση. Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις αλλά την περίοδο που έγιναν ήμουν πολύ ταγμένη στην οικογένεια γιατί ήταν πολύ μικρά. Το τι θα γίνει στο μέλλον δεν μπορώ να το ξέρω. Θα δούμε», απάντησε η Δούκισσα Νομικού.

View this post on Instagram

Our @dutchesss_

A post shared by Kalo Mesimeraki (@kalomesimeraki) on Oct 16, 2020 at 6:32am PDT

Ο ρόλος της μητρότητας

«Αχ τα παιδιά μου είναι υπέροχα. Βάζεις τώρα μια μαμά – κουκουβάγια να μιλήσει για τα καλύτερα παιδιά του κόσμου. Ο Σάββας είναι με τις μέρες του. Δηλαδή έχει πέσει και ένα σπρώξιμο στο μωρό. Αλλά αυτή η Αναστασία η γλυκούλα γελάει, του έχει τόση αδυναμία, του δίνει φιλάκια. Λιώνω… Όταν ήρθε στον κόσμο και η Αναστασία, ένιωσα τι θα πει οικογένεια. Το ένιωσα πιο πολύ με το δεύτερο παιδί. Δηλαδή τα έβλεπα και λέω είναι δικά μου;», ανέφερε σε συνέντευξή της στον Νίκο Μουτσινά και στο «Καλό μεσημεράκι».

View this post on Instagram

The dutchess & the duke

A post shared by Kalo Mesimeraki (@kalomesimeraki) on Oct 16, 2020 at 7:00am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα