Διακοπές στην Αθήνα για την εκρηκτική Kate Upton

18:41 7/9/2019 - Πηγή: In.gr

Η Kate Upton ταξιδεύει αρκετά στην Ευρώπη τον τελευταίο καιρό και μοιράζεται τις εμπειρίες από τα ταξίδια της με τους διαδικτυακούς της φίλους στα scoial media.

View this post on Instagram

Off to #VeniceFilmFestival

A post shared by Kate Upton (@kateupton) on Aug 29, 2019 at

11:33am PDT

View this post on Instagram

#VeniceFilmFestival @pleasedontbuy signed by @twinsetofficial #PLEASEDONTBUY #SIGNEDBYTWINSET

A post shared by Kate Upton (@kateupton) on Aug 29, 2019 at 1:16pm PDT

View this post on Instagram

Until next time, Venice… Ciao!

A post shared by Kate Upton (@kateupton) on Aug 30, 2019 at 12:06pm PDT

Για ακόμη ένα καλοκαίρι, εκπρόσωποι της διεθνούς showbiz όπως τραγουδιστές, σταρ και μοντέλα επιλέγουν τη χώρα μας και τα ελληνικά νησιά για να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές και να ξεφύγουν από την καθημερινότητα.

Δείτε ακόμα – Οι αδελφές Hadid βάζουν «φωτιά» στη ΜύκονοΔιακοπές στην Ελλάδα για τον κιθαρίστα των U2

Ανάμεσα σε αυτούς και η Kate Upton, η οποία την Παρασκευή 6 Αυγούστου, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια εντυπωσιακή αεροφωτογραφία με καταγάλανα νερά και ζήτησε από τους ακολούθους της να μαντέψουν πού βρισκόταν.

View this post on Instagram

VIEWS Any guesses where I might be?

A post shared by Kate Upton (@kateupton) on Sep 5, 2019 at 3:59pm PDT

Με μία ανάρτησή της στο Instargam η Kate Upton αποκάλυψε ότι η μυστική τοποθεσία ήταν η Ελλάδα, με μια φωτογραφία της μπροστά στον Παρθενώνα.

Φορώντας ένα σορτς, αθλητικά παπούτσια και καπέλο, η Kate Upton εξερεύνησε την Ακρόπολη και πόζαρε μπροστά από τον ναό του Παρθενώνα.

View this post on Instagram

It’s been on my bucket list to see the Acropolis— it’s known as a key symbol of the Greek legacy and glories… I’m so happy I’m finally able to see it in person! I love learning about the culture and historical value these amazing sites have to offer. Feeling so blessed to explore so much beauty here in Greece!

A post shared by Kate Upton (@kateupton) on Sep 6, 2019 at 9:53am PDT

«Το να δω την Ακρόπολη -είναι γνωστή ως βασικό σύμβολο της Ελληνικής κληρονομιάς και δόξας- βρισκόταν εδώ και καιρό στη λίστα μου. Είμαι πολύ χαρούμενη που επιτέλους μπορώ να τη δω από κοντά. Λατρεύω να μαθαίνω για τον πολιτικό και την ιστορική σημασία που αυτά τα υπέροχα μνημεία έχουν να προσφέρουν. Νιώθω πολύ ευλογημένη που εξερευνώ τόση ομορφιά εδώ στην Ελλάδα!» έγrαψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Upton.

Keywords
Τυχαία Θέματα