Δέσποινα Βανδή: Αποκάλυψε ποια τροφή έχει κόψει εδώ και χρόνια

17:02 17/12/2019 - Πηγή: In.gr

Η Δέσποινα Βανδή έχει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα σώματα στην ελληνική σόουμπιζ.

View this post on Instagram

Μάτι!Ματι!!!Τοσο ωραίο στήσιμο από την ομάδα του xfactor!!! Δεν πειράζει!Ευχαριστω @stefanoskorkolis_official και Ρεβέκκα !!!

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi) on Dec 5, 2019 at 11:34am PST

Το απόλυτο κορμί!

Η Δέσποινα Βανδή αποτελεί μία από τις δημοφιλέστερες Ελληνίδες τραγουδίστριες και

έχει λατρευτεί από το κοινό για την απίστευτη φωνή της αλλά και τον αυθεντικό της χαρακτήρα!

Την αληθινή Δέσποινα «δείχνει» και μέσα από τους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media και μάλιστα στο Instagram, αφού η υπέροχη τραγουδίστρια αναρτά σχεδόν κάθε μέρα φωτογραφίες και βίντεο τόσο από την επαγγελματική όσο και από την προσωπική της καθημερινότητα!

View this post on Instagram

Έτσι γεμίζουν οι ψυχές! Με αγάπη καλή διάθεση γέλιο τραγούδι ανεμελιά ήλιο θάλασσα και ιστορίες σε μια φιλόξενη αυλή κάτω από τα άστρα! @linaprintzou #forever @charalampopoulos_vasilis @pella_mak @margaret_mitchell__ @skolix @mariabacodimou @maria_kavogianni_ @marialekaki.official @argiris_aggelou_official @karolos_porfiris @melina.nikolaidi @giorgios_nik @iromaneofficial αλλα πάνω από όλα @linaprintzou #summer2019 #pilio #greece

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi) on Aug 20, 2019 at 7:28am PDT

Συχνά ποζάρει άβαφη, δίχως photoshop ή ρετούς και αποδεικνύει σε όλους πως δεν φοβάται να τσαλακωθεί!

View this post on Instagram

Χρονια μας πολλά ρε παιδιά!!!Να έχουμε υγεία κι ένα λόγο πάντα να χαμογελάμε!!! Εγώ εδώ ζύμωσα ένα ψωμάκι για την παρέα της αυλης!!! Πάω να το ψησω πριν με φάνε!!! #happynameday #village #friends #greeksummer

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi) on Aug 15, 2019 at 3:23am PDT

Στην τελευταία της ανάρτηση η πανέμορφη Δέσποινα μας έδειξε, αν και μαμά δύο παιδιών, το αψεγάδιαστο και εξαιρετικά σμιλεμένο κορμί της! Σε ηλικία 50 ετών καταφέρνει να διατηρεί ένα από τα πιο ωραία κορμιά της ελληνικής σόουμπιζ, με κοιλιακούς που… «σκορπούν» εγκεφαλικά!

Στην λεζάντα, που συνοδεύει την φωτογραφία, γράφει χαρακτηριστικά και συμβουλεύει τους διαδικτυακούς ακολούθους της: «Λοιπόν! Όσο κάτσαμε, κάτσαμε! Αφήστε τώρα τις δικαιολογίες και τα…πιρούνια κάτω! Πάμε να ξαναβρούμε τη φόρμα μας! Μια ωρίτσα την ημέρα! Έστω 45’! Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει και κάντε το δώρο στον εαυτό σας!Μην το διαπραγματεύεστε!

Θα είναι η δική σας ώρα! Κάντε το προτεραιότητα σας!Θα δείτε πόσο θα αλλάξει η διάθεση σας! Εσείς ειδικά που ζείτε κοντά στη φύση είστε τυχεροί! Βγείτε για γρήγορο περπάτημα!».

Δείτε το «καυτό» στιγμιότυπο:

View this post on Instagram

Λοιπόν!Οσο κατσαμε,κατσαμε!Αφηστε τώρα τις δικαιολογίες και τα…πιρούνια κάτω!!!Παμε να ξαναβρούμε τη φόρμα μας!Μια ωριτσα την ημέρα!Εστω 45’!Επιλεξτε αυτό που σας ταιριάζει και κάντε το δώρο στον εαυτό σας!Μην το διαπραγματεύεστε!Θα είναι η δικη σας ώρα!Καντε το προτεραιοτητα σας!Θα δείτε Ποσο θα αλλάξει η διάθεση σας!Εσεις ειδικά που ζείτε κοντά στη φύση είστε τυχεροί!Βγειτε για γρήγορο περπάτημα! @giotagkaniari #pilates #workout #lifeisbeautiful #loveyourself

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi) on Aug 23, 2019 at 4:26am PDT

Τι δεν τρώει ποτέ;

«Έχω κόψει το κόκκινο κρέας εδώ και τρία χρόνια, οπότε δε φτιάχνω γέμιση και γαλοπούλα, τρώμε άλλα πράγματα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή.

View this post on Instagram

Περιμένετε ρε παιδιά!!!Φυγατε όλοι για διακοπές! Πάρτε με μαζί σας!Μην είστε τέτοιοι!!! #akomastinathina #summer2019 #greeksummer #athens #greece

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi) on Aug 7, 2019 at 12:23am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα