«Χαστούκι» από τη «Σέρσεϊ Λάνιστερ» του Game of Thrones για τη φρίκη της Μόριας

14:04 8/3/2019 - Πηγή: In.gr

Σοκαρισμένη από όλα όσα είδε στην Μόρια, η ηθοποιός Λένα Χίντεϊ, η οποία υποδύεται την σκληρόκαρδη βασίλισσα, Σέρσεϊ Λάνιστερ, στο διάσημο Game of Thrones, μίλησε για τις συνθήκες στο στρατόπεδο προσφύγων, οι οποίες είναι «αδιανόητα απάνθρωπες».

Οι δηλώσεις της αγγλίδας ηθοποιού συγκλονίζουν. Τα όλα όσα λέει κάνουν το γύρο του κόσμου, και αποτελούν ένα ακόμα ηχηρό «χαστούκι» για τη χώρα μας διεθνώς.

Σε βίντεο που ανήρτησε στο Instagram,

η ακτιβίστρια Λένα Χίντεϊ εμφανώς συναισθηματικά φορτισμένη, λέει πως οι συνθήκες στο στρατόπεδο προσφύγων είναι «αδιανόητα απάνθρωπες».

Η πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς έκανε λόγο για κατά πολύ υπεράριθμους πρόσφυγες στο «κέντρο υποδοχής» και για ένα κέντρο υποδοχής ανεπαρκώς εξοπλισμένο για να φροντίσει ανθρώπινα τους ανθρώπους που υποφέρουν καθώς και για κρούσματα κακοποίησης και σεξουαλικής κακοποίησης σε άνδρες, γυναίκες και παιδιά, καθώς και για τις επιπτώσεις των συνθηκών διαβίωσης στην ψυχική υγεία των «φιλοξενουμένων».

Ανέφερε πάντως ότι στο κέντρο υποδοχής βρήκε ανθρώπους που την ενέπνευσαν ιδιαίτερα.

Η «Σέρσεϊ Λάνιστερ» βρέθηκε στην Μόρια την περασμένη Τρίτη, ως εκπρόσωπος της οργάνωσης IRC («Διεθνής Επιτροπή Διάσωσης») και ζήτησε από τους φαν της να ενεργοποιηθούν ενισχύοντας την οργάνωση.

View this post on Instagram

Thankyou for listening

Keywords
Τυχαία Θέματα