Αλέξανδρος Μπουρδούμης : Η οικογενειακή φωτογραφία που έκανε το Instagram να «λιώσει»

23:06 15/8/2020 - Πηγή: In.gr

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Λένα Δροσάκη, καθώς λίγο μετά τον «μυστικό» γάμο τους στην ιδιαίτερη πατρίδα της ηθοποιού, το ζευγάρι ολοκλήρωσε την οικογενειακή του ευτυχία, με τον ερχομό του πρώτο τους παιδιού.

Πριν από μερικές εβδομάδες, η σύζυγός του Λένα Δροσάκη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και έτσι έγιναν για πρώτη φορά γονείς.

Το αγαπημένο ζευγάρι πλέον κρατά στην αγκαλιά του τον καρπό του έρωτά του και περνάει όμορφες και μοναδικές στιγμές.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ξετρελαμένος με τον μικρό του

πρίγκιπα, αρκετές είναι οι φορές που δημοσιεύει φωτογραφίες μαζί του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

View this post on Instagram

Εσύ και το μωρό μας που έρχεται αγάπη μου @lenakidrs είστε το δώρο μου για τα φετινά μου γενέθλια!Μεσ’το φως να είναι το κοινό μας ταξίδι στη ζωή!Σας λατρεύω καρδιά μου!44 γράφει το κόντερ και νιώθω πως ξεκινάω μαζί σου τη ζωή μου!!! #birthday #happiness #mylove #mywife #myall photo by @petrossofikitis @harristheevents Πάμε να φύγουμε, αγάπη μου, έχει στεγνώσει το δάκρυ μου, πάμε να φύγουμε, αγάπη μου. Πάμε να φύγουμε σήμερα, δεν έχει η αγάπη μας σύνορα, πάμε να φύγουμε σήμερα. Μέσα στα χέρια σου κλείνομαι, στην αγκαλιά σου αφήνομαι, πάμε, καρδιά μου, να φύγουμε. Θα προχωράμε μαζί μέσα σ’ αυτή τη ζωή, θα προχωράμε μαζί κι όπου μας βγάλει. Θα προχωράμε μαζί, κάνε κουράγιο γιατί έχει ανηφόρα μπροστά κι είναι μεγάλη.

A post shared by Alexandros Bourdoumis (@abourdoumis) on Jul 15, 2020 at 8:55pm PDT

View this post on Instagram

Καλώς ορισες αγόρι μας!Περιμέναμε τον ερχομό σου μαζί με τη μαμά σου @lenakidrs κι ήρθες και μας έκανες τρισευτυχισμένους! #ourbaby #ourson #bleesed #happiness #dadandmom @kdeliveliotou

A post shared by Alexandros Bourdoumis (@abourdoumis) on Jul 22, 2020 at 4:17am PDT

View this post on Instagram

Πάμε γιέ μου!Αντάμα να γνωρίσουμε τον κόσμο,αντάμα να διαβούμε το κατώφλι του! @lenakidrs αγάπη μου,στο πλάι μας κι εσύ,οι τρεις μαζί χέρι,χέρι!!! @kdeliveliotou σ’ευχαριστούμε για όλα!!! @inglesinagr #darwininfant #inglesinagr #babywellness #readyforboarding #inglesinaonthego #inglesinababy

A post shared by Alexandros Bourdoumis (@abourdoumis) on Jul 26, 2020 at 8:04am PDT

View this post on Instagram

Τι Αύγουστος κι αυτός!Απο χθές θέλαμε να σας ευχηθούμε καλό μήνα!Δεν την αποχωριζόμαστε τη πολυθρόνα θηλασμού της @anatello.gr @casababy.gr #babyboy #preciousmoments #anatellogr #casababy

A post shared by Alexandros Bourdoumis (@abourdoumis) on Aug 2, 2020 at 12:58am PDT

View this post on Instagram

Καλή Κυριακήσε όλους!Οι πρώτες μας βόλτες με @inglesinagr στην θάλασσα!Όνειρο ζώ μη με ξυπνάτε! Photo by @lenakidrs #ApticaXT ##Lounge #MyTime #InglesinaBaby #Inglesinagr #BabyWellness #ReadyForBoarding #InglesinaOnTheGo

A post shared by Alexandros Bourdoumis (@abourdoumis) on Aug 9, 2020 at 1:01am PDT

Με αφορμή τον Δεκαπενταύγουστο, ο ευτυχισμένος «φρέσκος» μπαμπάς δημοσίευσε την πιο τρυφερή και οικογενειακή φωτογραφία.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος ποζάρει ξαπλωμένος στο κρεβάτι με την Λένα Δροσάκη στο πλευρό του και στη μέση να βρίσκεται ο γιος τους που κοιμάται.

«Καλή Παναγιά απ’ολους μας!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι διαδικτυακοί φίλοι του Αλέξανδρου Μπουρδούμη πλημμύρισαν με ευχές, likes και σχόλια, την τρυφερή φωτογραφία του δημοφιλή ηθοποιού.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

View this post on Instagram

Καλή Παναγιά απ’ολους μας! #δεκαπενταυγουστος #οικογενεια #μοναδικεςστιγμες #καλοκαίρι2020 @lenakidrs #μπουρδουμακι

A post shared by Alexandros Bourdoumis (@abourdoumis) on Aug 14, 2020 at 9:55pm PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα