Χριστίνα Μπόμπα : Οι βουτιές στην Χαλκιδική και το εντυπωσιακό βίντεο

20:30 15/8/2020 - Πηγή: In.gr

Τις διακοπές της στην όμορφη Χαλκιδική απολαμβάνει η Χριστίνα Μπόμπα μαζί με τον σύζυγό της Σάκη Τανιμανίδη, τους γονείς και τα αδέλφια του.

Οι διακοπές συνεχίζονται για το αγαπημένο ζευγάρι, που φέτος επέλεξε να μείνει στην Ελλάδα και να στηρίξει τον εσωτερικό τουρισμό.

Το γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz μετά το tour που έκανε στην Ελλάδα, στο Αιγαίο

και τα Μετέωρα και το Μέτσοβο,  κατέληξε στη γενέτειρα του γνωστού παρουσιαστή και περνά όμορφες οικογενειακές στιγμές στη μαγευτική Χαλκιδική.

Εκτός από τις βόλτες, τους περιπάτους στην παραλία, αλλά και τις ατελείωτες βουτιές, η Χριστίνα Μπόμπα δοκίμασε τις δυνάμεις της και στα θαλάσσια σπορ.

Ως λάτρης των social media η Χριστίνα Μπόμπα φυσικά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τις καλοκαιρινές της περιπέτειες, δημοσιεύοντας ένα βίντεο με τις εντυπωσιακές της επιδόσεις στα θαλάσσια σπορ και συγκεκριμένα στο flyboarding.

Και μπορεί να πρώτη απόπειρα να μην ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη, ωστόσο η Χριστίνα Μπόμπα δεν το έβαλε κάτω.

Έτσι, τη δεύτερη φορά που προσπάθησε να κάνει flyboarding η Χριστίνα Μπόμπα όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο εντυπωσίασε.

«Η δεύτερή μου προσπάθεια flyboarding… στέφθηκε πιστεύω με επιτυχία! Εσείς; Τι λέτε; Για όλα φταίει ο τέλειος δάσκαλος», έγραψε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα.

Από την προσπάθεια δεν έλειψε και ο  Σάκης Τανιμανίδης με το ζευγάρι να «χορεύει» τελικά πάνω από τα κύματα!

Keywords
Τυχαία Θέματα