Αλεξάνδρα Παλαιολόγου : Μιλά ανοιχτά για τη σχέση και την ηλικία της

14:01 19/12/2019 - Πηγή: In.gr

Η δημοφιλής ηθοποιός Αλεξάνδρα  μίλησε για τη σχέση της με τον σκηνοθέτη Σωτήρη Χατζάκη, για τις κρίσεις πανικού που βίωσε, την τηλεόραση και την ηλικία της.

View this post on Instagram

Ευχαριστω απο καρδιας για τη φιλοξενια τον @grigorisarnaoutoglou.official στην εκπομπη του @the2nightshow_ant1tv. Ενα πολυ μεγαλο ευχαριστω στη @lenakatsanidou για τα υπεροχα ρουχα της και επισης στον «αδερφο» μου @alexisfoukos που επιμεληθηκε το styling

μου.#interview #actress #actresslife #grigorisarnaoutoglou #the2nightshow

A post shared by Alexandra Paleologou (@alexandrapaleologou) on Dec 18, 2019 at 8:02pm PST


«Τον Σωτήρη τον ξέρω πολλά χρόνια. Είναι ένας άνθρωπος που θαύμαζα, αλλά δεν είχε τύχει να έρθουμε κοντά. Πάνω από όλα τον θαυμάζω. Ναι είμαι ερωτευμένη» είπε αναφορικά με τον Σ. Χατζάκη.

«Αυτό που ζητάω από τον σύντροφό μου είναι να υπάρχει πνευματικότητα, τρυφερότητα, ειλικρίνεια και σεβασμός. Το έτος τελειώνει εξαιρετικά! Έκανα ξανά τηλεόραση μετά από χρόνια και γνώρισα έναν άνθρωπο που θεωρώ σύντροφο ζωής» πρόσθεσε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Παλαιόλογου.

Για την επιστροφή της στην τηλεόραση η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είπε:

«Είχα να κάνω τηλεόραση τρία, τέσσερα χρόνια. Τα τελευταία χρόνια δεν είχα καμία πρόταση για να δουλέψω στην τηλεόραση. Δεν μελαγχόλησα ποτέ! Έκανα κάποια guests και θεωρούσα πως όταν φύγει η κρίση θα επανέλθω γιατί είμαι ένα από τα πρόσωπα της τηλεόρασης».

View this post on Instagram

Always look at the bright side of life #newday #newdawn #happymood #positivevibes #positivethoughts #livelaughlove #singing #inthemoodfordance #feelinggood #feelingblessed #sunnyday

A post shared by Alexandra Paleologou (@alexandrapaleologou) on Nov 13, 2019 at 10:18pm PST

Στη συέντευξή της η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μίλησε και για τις κρίσεις πανικού που βίωνε κατά καιρούς.

«Έπαθα μια φορά στη ζωή μου κρίση πανικού, όταν έκανα το «Φιλί ζωής». Άρχισα να έχω όλο το πακέτο, πήγαινα κάθε μέρα στο νοσοκομείο για να με εξετάσουν. Δεν είχα καταλάβει τι είχα. Με βοήθησε ο Φίλιππος ο Σοφιανός, ο οποίος με έστειλε σε έναν ψυχίατρο. Τότε εκείνος μου είπε τι έχω και μου έδωσε φαρμακευτική αγωγή για τις κρίσεις. Δεν έκανα ψυχοθεραπεία, έχω καλούς φίλους».

Τέλος η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου αποκάλυψε  ότι είναι 51 ετών.

Keywords
Τυχαία Θέματα