Άδειο… #mexritelous

19:57 10/6/2019 - Πηγή: In.gr

Πέρασαν 14 ολόκληρα χρόνια από την τελευταία φορά που στους τελικούς του πρωταθλήματος της Basket League, δεν έχουμε ζευγάρι ΠαναθηναϊκούΟλυμπιακού (Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού).

Η άμεση συνέπεια; Μειωμένο ενδιαφέρον και άδειες κερκίδες.

Ο Παναθηναϊκός

κοντράρεται με τον Προμηθέα στον πρώτο τελικό της σειράς, για την ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή της Basket League και το παιχνίδι διεξάγεται υπό τα βλέμματα λιγότερων από 2.000 φίλων του Τριφυλλιού.

Η εικόνα από τις κερκίδες του γηπέδου είναι απογοητευτική και σίγουρα δεν αρμόζει στο ελληνικό πρωτάθλημα, όμως οι συνθήκες που οδήγησαν τον Ολυμπιακό σε μια σειρά από δραστικές αποφάσεις, έχει ήδη μεγάλο αντίκτυπο.

Ένα ζευγάρι με ξεκάθαρο φαβορί, μια σειρά που δεν προσελκύει το ενδιαφέρον των φιλάθλων. Δύο ομάδες με μεγάλη διαφορά δυναμικότητας και εμπειρίας, δεδομένου ότι ο Προμηθέας δίνει για πρώτη φορά το παρών σε τελικούς.

Οι τηλεοπτικούς δέκτες φανερώνουν την ωμή αλήθεια. Την πραγματικότητα όπως θα είναι από εδώ και πέρα. Λιγοστός κόσμος, παγωμάρα, άδειες κερκίδες… #mexritelous. Τα απόνερα των όσων έλαβαν χώρα στο ελληνικό μπάσκετ «φωτογραφίζεται» αυτήν την στιγμή στο γήπεδο των Πράσινων.

Keywords
Τυχαία Θέματα