Together At Home: Οι 9 λεπτομέρειες που δεν προσέξατε

22:24 21/4/2020 - Πηγή: In.gr

Η οκτάωρη μετάδοση φιλοξένησε περισσότερους από 100 μουσικούς οι οποίοι έπαιζαν μουσική στα σαλόνια ή τις κρεβατοκάμαρές τους.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες, η ποιότητα τους ποίκιλε – αλλά ήταν ενθουσιαστικό να βλέπεις μέσα στα διαμερίσματα όπου οι ποπ αστέρες περνούν την καραντίνα.

Αποσπάσματα της συναυλίας αναμένεται να μεταδοθούν στο BBC, όμως μέχρι τότε ορίστε μερικά hightlights.

1. Η «μελό» Taylor Swift

Η Taylor Swift είπε κάποτε ότι δεν θα έπαιζε ποτέ σύντομα ζωντανά, καθώς η περιπέτεια της μητέρας της με τον καρκίνο της είναι κάτι πολύ δύσκολο.

Όμως το βράδυ της Κυριακής, κράτησε τα μάτια της κλειστά στο μεγαλύτερο μέρος της «συναυλίας».

Όταν έφτασε στο σημείο του τραγουδιού το οποίο είχε τον στίχο: «Τι υποτίθεται ότι πρέπει να κάνω αν δεν υπάρχεις εσύ;» αρκετοί από εμάς δύσκολα συγκράτησαν τα δάκρυα τους.

2. Οι Rolling Stones ειχαν drums αλλά όχι drum kit

Δε θα πιστεύαμε ποτέ ότι οι Rolling Stones παίζουν με backing track κομμάτι … αλλά αν ο Τσάρλι Γουότς δεν έχει μαγική πολυθρόνα, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να προέρχονται αυτοί οι ήχοι από το σαλόνι του.

3. Ο Charlie Puth δεν μπήκε καν στη διαδικασία να φτιάξει το κρεβάτι του

Τι θα πει η μητέρα του όταν το δει;

Ως επί το πλείστον, οι ποπ αστέρες προσπάθησαν να τακτοποιήσουν – ή τουλάχιστον να κρύψουν-  όλα τα άπλυτα πιάτα αμέσως.

Αλλά εντυπωσιαστήκαμε από την Delta Goodrem, η οποία τοποθέτησε την κάμερα της ώστε να δείχνει απευθείας στη βιβλιοθήκη με τα έπαθλά της.

4. Ο Stevie Wonder αποτίει φόρο τιμής στον Bill Withers

«Σε τέτοιες δυσκολίες, πρέπει να ακουμπάμε ο ένας στον άλλο», είπε ο Stevie Wonder. «Ο φίλος μου, ο αείμνηστος Bill Withers, έχει το τέλειο τραγούδι για αυτό και θέλω όλοι να τον θυμηθούμε απόψε».

Έδωσε μια εκπληκτική παράσταση αναμειγνύοντας τη με στοιχεία του Love’s In Need Of Love Today. Ήταν μια απόλυτα συγκινητική παράσταση.

Η Lady Gaga, η οποία παρακολουθούσε στο σπίτι, το συνόψισε καλύτερα.

Gaga freaking out to Stevie Wonder, so adorable #TogetherAtHome pic.twitter.com/Qqab2NKdAR

— GM ❾❻ (@gagamonster96) April 19, 2020

5. Κάποιοι είχαν καλύτερα μικρόφωνα από κάποιους άλλους

Τα βίντεο στο σπίτι παρείχαν μια συναρπαστική εικόνα για τις ηχογραφήσεις των τραγουδιστών.

Η Sheryl Crow κέρδισε εύκολα, ερμηνεύοντας από το επαγγελματικό στούντιο που εγκατέστησε στον αχυρώνα της αυλής της στο Τενεσί.

Ωστόσο, οι διοργανωτές Global Citizen δήλωσαν ότι η έλλειψη εντυπωσιακών καταστάσεων ήταν εν μέρει σκόπιμη.

«Δεν θέλουμε να το κάνουμε πιο επαγγελματικό», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος Hugh Evans στο Variety.

«Νομίζω ότι τώρα όλοι καταλαβαίνουν ότι οι άνθρωποι (τραγουδούν) από τα σπίτια τους. Δεν σκοπεύουμε να ανεβάσουμε την παραγωγή, γιατί θέλουμε τα χρήματα να πάνε προς το σκοπό. Επειδή πιστεύουμε πραγματικά ότι αυτό είναι που έχει μεγαλύτερη σημασία.»

6. Η Τζένιφερ Λόπεζ έφερε μια αίγλη που όλοι χρειαζόμασταν

Τι, περιμένατε ότι η J Lo θα εμφανιστεί με μια απλή μπλούζα με τα μαλλιά της δεμένα κότσο; Ας το παραδεχτούμε, αυτό δεν θα συμβεί ποτέ.

Η Lopez έμεινε πιστή, δημιουργώντας όλη τη λάμψη και την αίγλη που χάσαμε κατά τη διάρκεια της καραντίνας καθώς έπαιξε μια σιροπιανή εκδοχή του Barbara Streisand’s People ενώ «έπλεε» στη ζεστή λάμψη εκατό νεράιδων.

7. Η Christine And The Queens ανησύχησε για την ψυχική μας υγεία

Εάν το κλείδωμα σας κάνει να νιώθετε «down», δεν είστε μόνοι.

«Είναι πραγματικά περίεργο», είπε η ποπ σταρ Christine And The Queens. «Είναι όλα σχετικά με τις οθόνες τώρα και χωρίς ανθρώπινη επαφή, και ξέρω ότι μπορεί να μας κάνει «στεγνούς» συναισθηματικά. Είναι η τέταρτη εβδομάδα καραντίνας εδώ στη Γαλλία και ήταν αρκετά έντονα.

«Ξέρω ότι είναι δύσκολο [αλλά] μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με ανθρώπους ουσιαστικά αν νιώθετε στεναχωρημένοι», πρόσθεσε.

Η τραγουδίστρια, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Heloise Letissier, συνέχισε να παίζει το People, I Have Sad – ένα ευάλωτο και οικείο τραγούδι που έκανε εμφανή τον αγώνα της με την ευτυχία.

8. Οι τεχνικοί περιορισμοί ανάγκασαν τους ανθρώπους να είναι δημιουργικοί

Δεν είχαν όλοι όσοι συμμετείχαν σε στούντιο στο σπίτι ή την ικανότητα να παίζουν με την κανονική τους μπάντα.

Ο Keith Urban, ο οποίος είναι σε καραντίνα με τη σύζυγό του Nicole Kidman, έγινε το δικό του… συγκρότημα – με τρεις Keith να παίζουν ταυτόχρονα σε ένα εξώφυλλο του Steve Winwood’s Higher Love.

Ο John Legend έβαλε μαζί ένα πολύχρωμο κλιπ για το single Bigger Love που έκανε αρκετούς χορευτές να αλληλεπιδρούν ο ένας με τον άλλον.

9. Το streaming έχει αλλάξει τη φύση των εκπομπών φιλανθρωπίας

«Γεια σας παιδιά είμαι η Ellie Goulding κι πρόκειται να παίξω κάποια κομμάτια για σας» είπε η καλλιτέχνης η οποία πρόλαβε να παίξει μόλις ένα τραγούδι μέχρι να διακοπεί το σόου της και να παίξει η Christine And The Queens.

Αποδείχθηκε ότι ζητήθηκε από τους μουσικούς να ηχογραφήσουν μια χούφτα αριθμών, με τις ηχογραφήσεις να διασκορπίζονται σε όλη την οκτάωρη συναυλία. Η Goulding ανάμεσα σε μερικά μαξιλάρια animal print ζεβρας εμφανίστηκε ξανά αρκετές ώρες αργότερα για να παίξει μια ακουστική έκδοση του Burn.

Keywords
Τυχαία Θέματα