Porsche Cayenne Coupe 2019: Nέα δυναμική

20:07 20/3/2019 - Πηγή: In.gr

H γερμανική φίρμα προαναγγέλλει την πρόθεσή της για την περαιτέρω διεύρυνση της γκάμας του μεγαλύτερου SUV της επί το σχεδιαστικά… δυναμικότερο, δημοσιοποιώντας το πρώτο σκίτσο της Cayenne Coupe.

Αν και πρόκειται για μια καλλιτεχνική απεικόνιση της νέας έκδοσης αμαξώματος, έκτός από την προφανή διαφορετική χάραξη της οροφής, δεν μπορεί παρά να διαπιστώσει κανείς την συνάφεια με την νέα 911 σε ό,τι αφορά τη σχεδίαση

του πίσω παρμπρίζ χωρίς φυσικά να περνά απαρατήρητο το ενιαίο φωτιστικό σώμα που διατρέχει το πίσω τμήμα και κυρίως η χαρακτηριστική σχεδίαση της πίσω κολώνας και η διαμόρφωση της πέμπτης θύρας με το χαρακτηριστικό spoiler.

Επί του παρόντος δεν υπάρχουν τεκμήρια για τη σχεδίαση του μπροστινού τμήματος, ωστόσο δεδομένες θα πρέπει να θεωρούνται κάποιες διαφοροποιήσεις που θα καθιστούν την Cayenne Coupe αναγνωρίσιμη εξ… όψεως.

Αντιθέτως με την εξωτερική εμφάνιση πιο περιορισμένες προδιαγράφονται οι αλλαγές στο εσωτερικό που αναμένεται να ακολουθήσει ακριβώς την ίδια λογική σε ό,τι αφορά την σχεδίαση του ταμπλό και τα τεχνολογικά gadgets. Εν ολίγοις οι μοναδικές διαφοροποιήσεις πρόκειται να έρθουν από το δεδομένα χαμηλότερο διαθέσιμο ύψος για τους επιβαίνοντες του πίσω καθίσματος ενώ πιο περιορισμένος προδιαγράφεται και ο χώρος αποσκευών σε σχέση με τα 770 λίτρα της μέχρι σήμερα γνωστής εκδοχής της Cayenne.

Σε ό,τι αφορά την αθέατη πλευρά της η Cayenne Coupe αναμένεται να μιμηθεί τα τεχνικά χαρακτηριστικά της ήδη γνωστής έκδοσης αμαξώματος, ενώ όπως έχουν αφήσει να εννοηθεί οι εμφανίσεις της ως δοκιμαστικού πρωτοτύπου, η δυναμικότερη παραλλαγή αμαξώματος θα περιλάβει στις επιλογές του μια plug-in υβριδική έκδοση με τα διακριτικά E-Hybrid, συνδυαστικής ισχύος 455 ίππων.

Keywords
Τυχαία Θέματα