Len Champions League : Με Φερεντσβάρος στον τελικό ο Ολυμπιακός

23:09 7/6/2019 - Πηγή: In.gr

Την αντίπαλό της στον τελικό του Len Champions League έμαθε η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, οι Ερυθρόλευκοι το βράδυ του Σαββάτου στις 21:30 ώρα Ελλάδας θα αντιμετωπίσουν την Φερεντσβάρος.

Η ουγγρική ομάδα με μία επική ανατροπή επικράτησε της Μπαρτσελονέτα με 9-7 και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Οι Ισπανοί προηγήθηκαν

με 7-5 και όλα έδειχναν ότι θα φτάσουν στη νίκη. Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμεναν οι ίδιοι, αλλά και οι περισσότεροι θεατές.

Η Φερεντσβάρος με δύο σερί γκολ του Βάργκα ισοφάρισε σε 7-7 και λίγο αργότερα με γκολ του Γιάνσικ έκανε το 8-7, φέρνοντας τα πάνω – κάτω. Το τελικό 9-7 διαμόρφωσε ο Βάργκα, με την ουγγρική ομάδα να πετυχαίνει μια από τις μεγαλύτερες ανατροπές στην ιστορία του Final 8.

Αξίζει να σημειώσουμε ο Ολυμπιακός και η Φερεντσβάρος είχαν αναμετρηθεί στον τελικό του ευρωπαϊκού σούπερ καπ τον περασμένο Νοέμβριο, όταν οι Ούγγροι είχαν επικρατήσει με 9-7 στη διαδικασία των πέναλτι.

ΦΕΡΕΝΤΣΑΒΑΡΟΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΕΤΑ 9-7

Οκτάλεπτα: 2-2, 1-1, 2-3, 4-1

Φερεντσβάρος (Βάργκα): Γκαρντόνι, Σεντλμάγιερ, Καλάι 1, Πολ 1, Βάμος 1, Μέζεϊ, Νέμετ, Γιάκσιτς 2, Γιάνγκερ, Βάργκα 3, Γιάνσικ 1, Μίτροβιτς, Βόγκελ

Μπαρτσελονέτα (Μαρτίν): Λόπεζ Πινέδο, Φαμέρα 1, Γρανάδος 3, Μουναρίθ, Βρίλιτς 1, Λαρούμπε, Πριέτο, Φερνάντεζ 1, Τάχουλ, Περόνε 1, Μάγιαρακ, Μπούστος, Λινάρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα