Hyundai i10: Αυξητικές τάσεις

18:25 16/1/2019 - Πηγή: In.gr

Φωτογραφίες: Automedia

H κορεατική φίρμα προετοιμάζει τη νέα γενιά του μικρότερου μοντέλου της το οποίο συνελήφθη από το φωτογραφικό φακό σε δοκιμές εξέλιξης στη Σουηδία, επιμελώς καμουφλαρισμένο.

Παρά την αφθονία καμουφλάζ, το i10 αφήνει σε κοινή θέα το σχήμα των κεντρικών φωτιστικών σωμάτων του τα οποία προς το παρόν δεν δείχνουν να έχουν αλλάξει, κάτι που σημαίνει ότι το city car της Hyundai βρίσκεται σε πρώιμη φάση εξέλιξης.

Όπως και να έχει με την σχεδίαση, η σημαντικότερη αλλαγή που αναμένεται να προκύψει στη νέα γενιά του i10 είναι η σημαντική αύξηση του μεταξονίου και κατ΄επέκταση των εξωτερικών του διαστάσεων, προς όφελος μεγαλύτερης ευρυχωρίας και πρακτικότητας.

Βελτιώσεις με γνώμονα την αποδοτικότητα θα υπάρξουν και στην γκάμα κινητήρων η οποία θα ξεκινά με τον γνωστό τρικύλινδρο κινητήρα του 1,0 λίτρου, περιλαμβάνοντας επίσης κινητήρα βενζίνης 1,2 λίτρων, ωστόσο κάθε άλλο παρά θα πρέπει να αποκλειστεί ότι θα υπάρξουν νέες προσθήκες με επικρατέστερο τον turbo βενζινοκινητήρα 1,0 λίτρου ο οποίος εφοδιάζει ήδη το Kia Picanto αποδίδοντας 100 ίππους.

Keywords
Τυχαία Θέματα