Dior όπως… μοντέρνα και σύγχρονη Τέχνη

08:55 3/12/2019 - Πηγή: In.gr

O Dior θα συμμετάσχει φέτος στις εκδηλώσεις μόδας που αποτελούν προάγγελο της Art Basel Miami, της ετήσιας έκθεσης των γκαλερί μοντέρνας και σύγχρονης τέχνης και θα γιορτάσει με επίδειξη μόδας ανδρικής σειράς απέναντι από το Rubell Museum.

Η επίδειξη πρόκειται να πραγματοποιηθεί αύριο, 3 Δεκεμβρίου, δύο μέρες πριν από την επίσημη έναρξη της Art Basel Miami.

View this post on Instagram

The #DiorMenFall 2020 show is just around the corner. We're not telling what @MrKimJones has dreamed up for this collection, but the vibes are palpable in this intense, brightly-colored video set to Georgia’s ‘About Work The Dancefloor (The Black Madonna Remix)’. Stay tuned for more! #DiorMiami

A post shared by Dior Official (@dior) on Dec 1, 2019 at 2:04pm PST

View this post on Instagram

One day til the @dior men’s show watch it live tomorrow at 7 30 pm Miami time live on dior.com

A post shared by mrkimjones (@mrkimjones) on Dec 2, 2019 at 8:33am PST

View this post on Instagram

Here we go 2 days til @dior men’s show ! Music Georgia’s About Work The Dancefloor ( Black Madonna Remix )

A post shared by mrkimjones (@mrkimjones) on Dec 1, 2019 at 3:10pm PST

Η επίδειξη μόδας του Dior θα δώσει τη δυνατότητα στο κοινό να έχει για μία πρώτη εικόνα του Μουσείου Τέχνης πριν από τα εγκαίνιά του.

Το Museum Rubell, παλαιότερα γνωστό ως The Rubell Family Collection, βρισκόταν στη συνοικία Wynwood του Μαϊάμι, αλλά μεταφέρθηκε σε ένα νέο, μεγαλύτερο βιομηχανικό χώρο στο Allapattah.

Το Μουσείο θα ανοίξει επίσημα στις 4 Δεκεμβρίου με μια σπουδαία έκθεση τέχνης που περιλαμβάνει πάνω από 300 έργα από 100 διαφορετικούς καλλιτέχνες, μεταξύ άλλων, των Cindy Sherman, Jeff Koons και Yayoi Kusama.

Ο δημιουργός της ανδρικής σειράς ενδυμάτων Dior, Κιμ Τζόουνς έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες για τις συλλογές του στο παρελθόν και για αυτή την επίδειξη μόδας που διοργανώνεται ταυτόχρονα με την Art Basel έχει ήδη αποκαλύψει ότι συνεργάζεται με κάποιον που είναι τυπικά καλλιτέχνης, αλλά όχι με την παραδοσιακή έννοια.

View this post on Instagram

Final looks for @dior men’s show tomorrow at 7:30pm Miami time. Beautiful sketches by the fabulous @barbarahulanicki who founded Biba in the 1960s, inspiring a generation

A post shared by mrkimjones (@mrkimjones) on Dec 2, 2019 at 8:24pm PST

View this post on Instagram

Miami !!! @dior show in 4 days !!!

A post shared by mrkimjones (@mrkimjones) on Nov 29, 2019 at 11:37am PST

Keywords
Τυχαία Θέματα