Αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου

08:55 3/12/2019 - Πηγή: In.gr

Ήρθε η ώρα για δράση στα σχέδια που έχουν κάνει τα περισσότερα ζώδια. Οι όψεις είναι ευνοϊκές και τονίζουν πως ό,τι κάνουν τώρα σε επαγγελματικά και ερωτικά, θα έχει αποτέλεσμα. Υπομονή πρέπει να έχουν μόνο μέχρι να δούνε τα πρώτα αποτελέσματα.

Κριός

Σήμερα είναι η μέρα που έχετε άψογη συνεννόηση με το εργασιακό σας περιβάλλον. Δεν έχετε καθόλου εσωτερικές πιέσεις και στρες, ούτε όμως κάποια ένταση. Η αισιοδοξία σας κάνει

να παίρνετε πρωτοβουλίες.

Ταύρος

Δεν ξέρετε αν θέλετε να προχωρήσετε άμεσα σε νέες αλλαγές ή όχι. Έχετε την αγάπη σας στη συνήθεια και δε σας βοηθά να είστε προ ριζοσπαστικών αποφάσεων. Καλό θα είναι να κάνετε κινήσες που θα σας εξελίξουν.

Δίδυμοι

Είναι σίγουρο ότι όλα θα πάνε άψογα, τουλάχιστον στα επαγγελματικά. Έχετε νέα ευκαιρία ή αύξηση μισθού την οποία υπολογίζατε. Πρέπει να δράσετε χωρίς συστολές πάνω στο θέμα των εργασιακών ευκαιριών.

Καρκίνος

Οι ευαισθησίες που σας κρατούσαν πίσω έχουν πάει στην άκρη ήδη. Δε σας επηρεάζουν μικροπροβλήματα της διάθεσής σας. Προοδεύετε άμεσα στα ερωτικά και τα οικονομικά θέματα, ενώ κάνετε καινούργιους φίλους.

Λέων

Έχετε κάθε καλή διάθεση για λήψη σοβαρών αποφάσεων που θα έχουν μόνιμο χαρακτήρα. Θεωρείτε πως πρέπει να ανταποκρίνονται όλοι στα «θέλω» σας. Μη σκέφτεστε τόσο εγωιστικά δε θα σας βγει σε κάτι θετικό.

Παρθένος

Η ανάλυση που κάνατε στον εαυτό σας, το προηγούμενο χρονικό διάστημα αποφέρει θετικά μηνύματα. Πρώτον στα ερωτικά πάτε άψογα, ενώ στα εργασιακά θα κάνετε απότομη ανέλιξη ως προς τις υποχρεώσεις σας.

Ζυγός

Γνωρίζετε πως για να έρθει η ισορροπία γενικά χρειάζεται ένα μέτρο ως προς τις ελπίδες που έχετε για το μέλλον. Όλα θα είναι καλά ωστόσο έχετε πάρα πολύ υψηλές απαιτήσεις σε σημείο να μη σκέφτεστε ρεαλιστικά.

Σκορπιός

Οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει στο επαγγελματικό κομμάτι είναι πάνω από τις δυνατότητές σας. Προσπαθείτε να ανταποκριθείτε αλλά πιέζεστε πάρα πολύ. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας γιατί δεν τον σκέφτεστε καν.

Τοξότης

Δε γίνεται πάντα να σας φταίνε οι άλλοι εκτός από τον ίδιο σας τον εαυτό. Δηλαδή ανοίγονται τόσες ευκαιρίες μπροστά σας και εσείς ακόμα και τώρα θεωρείτε πως δεν είναι αρκετές. Να εκτιμάτε περισσότερο κάθε θετικό που σας συμβαίνει.

Αιγόκερως

Πραότητα, ηρεμία και γαλήνη. Νιώθετε εσωτερική αταραξία με αποτέλεσμα να παίρνετε σωστές αποφάσεις και να κάνετε ωραία μελλοντικά πλάνα. Δώστε έμφαση να βγαίνεται περισσότερο γιατί αλλιώς θα έχετε μελαγχολία.

Υδροχόος

Άριστες οι σχέσεις σας με τους οικείους και τους φίλους σας. Δε σας αφορά η σχέση ή η δέσμευση αυτόν τον καιρό. Η δουλειά πάει αρκετά καλά, ωστόσο πρέπει να κάνετε υπομονή. Υπομονή γιατί δε θα περνάτει καλά αλλιώς.

Ιχθύς

Διάθεση για νέα χόμπι, αθλήματα, δραστηριότητες. Ξεκινάτε να ασχολείστε με την υγιεινή διατροφή και νιώθετε τέλεια με τον εαυτό σας. Αποφύγετε τα άσκοπα ξενύχτια και τις πολλές εξόδους. Κρατήστε ένα πρόγραμμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα