Billboard Music Awards: Ρεκόρ βραβείων για τον Drake

11:44 3/5/2019 - Πηγή: In.gr

Η Γιορτή της Μητέρας είναι σε μερικές εβδομάδες, αλλά ο Drake έδωσε στη μητέρα του νωρίς δώρο με μία ομιλία γεμάτη συναισθήματα στην τελετή απονομής των μουσικών βραβείων Billboard 2019, στη διάρκεια της οποίας ο αστέρας της ραπ κατέρριψε το ρεκόρ της Τέιλορ Σουίφτ αποσπώντας τις περισσότερες νίκες.

Ο Καναδός ράπερ απέσπασε συνολικά 12 βραβεία, μεταξύ άλλων το μεγάλο βραβείο της βραδιάς, εκείνο του Καλύτερου Καλλιτέχνη, το βραβείο

Καλύτερου Άνδρα Καλλιτέχνη, το βραβείο Καλύτερου Καλλιτέχνη της Ραπ και το βραβείο Καλύτερου Άλμπουμ, Billboard 200 Album για το «Scorpion».

Ο Drake εκδήλωσε την αγάπη του για τη μητέρα του, όταν παρέλαβε το βραβείο Κορυφαίου Καλλιτέχνη, νικώντας τους Cardi B, Ariana Grande, Post Malone και Travis Scott.

Ο Καναδός ράπερ κέρδισε 12 βραβεία, την Τετάρτη στην απονομή των Billboard στο Λας Βέγκας, συγκεντρώνοντας συνολικά 27 νίκες, ενώ η Τέιλορ Σουίφτ έχει 23 νίκες.

View this post on Instagram

Now THAT'S an entrance! @taylorswift and @brendonurie kicking off tonight's #BBMAs show with a BANG!

A post shared by Billboard Music Awards (@bbmas) on May 1, 2019 at 6:18pm PDT

Κοίταξε προς τα πάνω, καθώς κρατούσε το τρόπαιο, και σύμφωνα με το Page Six είπε: «Θέλω μόνο να ευχαριστήσω τη μαμά μου για την αδιάκοπη προσπάθειά της στη ζωή μου».

«Θέλω να ευχαριστήσω τη μαμά μου για όλες τις φορές που με πήγαινε με το αυτοκίνητο για μαθήματα πιάνου. Με πήγαινες συνεχώς στο μπάσκετ και το χόκεϊ – σαφώς δεν είχε αποτέλεσμα. Για όλες τις φορές που με πήγες στο Degrassi (τηλεοπτική σειρά). Ανεξάρτητα από τον χρόνο που χρειάστηκα για να καταλάβω τι θέλω να κάνω ήσουν πάντα εκεί για να με οδηγείς και τώρα περνάμε πολύ ωραία» τόνισε.

View this post on Instagram

27 Billboard Awards so floored can’t even really register it but scroll to the 4th pic to see my most flattering shot of the night.

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi) on May 1, 2019 at 9:37pm PDT

Οι οικογενειακοί δεσμοί ήταν ένα θέμα που κυριάρχησε στην τελετή, διάρκειας τριών ωρών, με οικοδέσποινα την Κέλι Κλάρκσον που προβλήθηκε ζωντανά από το NBC.

View this post on Instagram

Is there anything she can't do?! @KellyClarkson, you are a true power house! #BBMAs

A post shared by Billboard Music Awards (@bbmas) on May 1, 2019 at 6:28pm PDT

Ο μικρός γιος και ο σύζυγος της Ciara, παίκτης του αμερικανικού ποδοσφαίρου, Ράσελ Γουίλσον χόρεψαν μαζί ενώ η τραγουδίστρια ήταν πάνω στη σκηνή και οι Νικ και Τζο έδωσαν φιλιά, ο πρώτος στη σύζυγό του, ηθοποιό του Μπόλιγουντ, Πριγιάνκα Τσόπρα και ο δεύτερος στη Σόφι Τέρνερ, ηθοποιό του «Game of Thrones» όταν τραγούδησαν στο κοινό και πριν ανέβουν στη σκηνή.

Τα δίδυμα της Μαράια Κάρεϊ την επευφημούσαν καθώς τραγουδούσε μία μίξη των επιτυχιών της και παρέλαβε το βραβείο στην κατηγορία Εμβληματική Καλλιτέχνης.

«Χωρίς να θέλω να το δραματοποιήσω για όλα τα σκαμπανεβάσματα της καριέρας μου… υποθέτω ότι πάντα ένιωθα σαν ξένη, κάποια που δεν ανήκει γενικά οπουδήποτε και εξακολουθώ να νιώθω σαν αυτό το χαμένο, από διαφυλετικό γάμο παιδί που είχε πολύ θάρρος να πιστεύει ότι θα μπορούσε να πετύχει σε ο,τιδήποτε σε αυτόν τον κόσμο. Αλλά, αυτή είναι η αλήθεια, πίστευα γιατί έπρεπε» είπε. «Η αλήθεια είναι ότι αφιέρωσα τη ζωή μου στη μουσική μου –το προτέρημά μου- και στους θαυμαστές μου» είπε η τραγουδίστρια.

View this post on Instagram

We Belong Together. Even @MariahCarey said so. So West Coast, tune-in to the #BBMAs on NBC now!

A post shared by Billboard Music Awards (@bbmas) on May 1, 2019 at 8:02pm PDT

Η τραγουδίστρια Cardi B, που ήταν στην κορυφή των υποψηφιοτήτων, συνολικά σε 21 κατηγορίες, κέρδισε έξι βραβεία, συμπεριλαμβανομένου του Τραγουδιού Hot 100 για το «Girls Like You» με τους Maroon 5.

Η Cardi B φίλησε στο στόμα τον σύζυγό της Offset και θυμήθηκε όταν της πρότειναν τη συνεργασία.

«Είπα στους Maroon 5: Αδέρφια, είμαι πέντε μηνών έγκυος. Δεν μπορώ να αναπνεύσω. Αλλά η ηχογράφηση ήταν υπέροχη. Και τώρα τραγουδώ το τραγούδι στην κόρη μου επειδή είναι το κορίτσι που έχω ανάγκη» ανέφερε.

Οι σταρ της K-pop, BTS ερμήνευσαν μαζί με τη Halsey την επιτυχία τους «Boy With Luv».

View this post on Instagram

In luv with @bts.bighitofficial & @iamhalsey's #BBMAs performance, aren't you? West Coast, do not miss this on NBC tonight.

A post shared by Billboard Music Awards (@bbmas) on May 1, 2019 at 8:29pm PDT

View this post on Instagram

Post-performance pics with the squad #BBMAs

A post shared by Billboard Music Awards (@bbmas) on May 1, 2019 at 9:15pm PDT

Στα Billboard Music Awards και American Music Awards, το συγκρότημα της K-pop είχε τις προηγούμενες χρονιές κερδίσει το βραβείο του Πιο Κοινωνικού Καλλιτέχνη χάρη στη βάση των φανατικών θαυμαστριών τους, A.R.M.Y αλλά την Τετάρτη οι BTS έφυγαν με ένα κόμη βραβείο στην κατηγορία Κορυφαίο Ντουέτο / Συγκρότημα, κερδίζοντας βραβευμένα με Grammy γκρουπ, όπως τους Maroon 5, Imagine Dragons και Dan + Shay.

Οι νικητές των φετινών Music Billboard Awards:Κορυφαίος Καλλιτέχνης: DrakeΚαλύτερος Πρωτοεμφανιζόμενος Καλλιτέχνης: Juice WRLDBillboard Chart Achievement Award: Ariana GrandeΚαλύτερος Άνδρας Καλλιτέχνης: DrakeΚαλύτερη Γυναίκα Καλλιτέχνης: Ariana GrandeΚαλύτερο Duo/Group: BTS
Καλλιτέχνης του Top Billboard 200: DrakeΚαλλιτέχνης του Hot 100: DrakeΚαλύτερος Καλλιτέχνης Διαδικτυακής Ροής: DrakeΚαλλιτέχνης με τις περισσότερες πωλήσεις τραγουδιού: DrakeΚαλύτερος Καλλιτέχνης σε Ραδιοφωνικά Τραγούδια: DrakeΚορυφαίος Καλλιτέχνης στα Social Media: BTSΚαλύτερος Τραγουδιστής σε Περιοδεία: Ed SheeranΚαλύτερος R&B Καλλιτέχνης: Ella MaiΚαλύτερος R&B Άνδρας Καλλιτέχνης: The WeekndΚαλύτερη R&B Γυναίκα Καλλιτέχνης: Ella MaiΚαλύτερη R&B Περιοδεία: Beyoncé & JAY-ZΚαλύτερος Ραπ Καλλιτέχνης: DrakeΚαλύτερος Άνδρας Καλλιτέχνης της Ραπ: DrakeΚαλύτερη Γυναίκα Καλλιτέχνης της Ραπ: Cardi BΚαλύτερη Ραπ Περιοδεία: Beyoncé & JAY-ZΚαλύτερος Καλλιτέχνης της Κάντρι: Luke CombsΚαλύτερος Άνδρας Καλλιτέχνης της Κάντρι: Luke CombsΚαλύτερη Γυναίκα Καλλιτέχνης της Κάντρι: Carrie UnderwoodΚαλύτερο Ντουέτο/Γκρουπ της Κάντρι: Dan + ShayΚαλύτερη Περιοδεία της Κάντρι: Kenny ChesneyΚαλύτερος Καλλιτέχνης της Ροκ: Imagine DragonsΚαλύτερη Ροκ Περιοδεία: Elton JohnΚαλύτερος Καλλιτέχνης της Λάτιν: OzunaΚαλύτερος Καλλιτέχνης της Dance/Electronic: The Chainsmokers
Keywords
Τυχαία Θέματα