Ζωή κατά πάντων για μια «Αριστερά χωρίς λαμόγια»

15:59 5/1/2017 - Πηγή: Protagon

Με νέα δημόσια παρέμβασή της (αυτήν την φορά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ), η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατονόμασε τρία πρόσωπα τα οποία, σύμφωνα με την ίδια, είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσπάθεια εξαγοράς στελεχών της Πλεύσης Ελευθερίας. Συγκεκριμένα η πρώην πρόεδρος της Βουλής αναφέρθηκε στον εκδότη του περιοδικού UNFOLLOW

και δημοσιογράφο Λευτέρη Χαραλαμπόπουλο, την περιφερειακή σύμβουλο και στέλεχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Δέσποινα Κουτσούμπα αλλά και τον Παναγιώτη Σωτήρη, της ΛΑΕ.

«Χαραλαμπόπουλος, Κουτσούμπα και Σωτήρης αναμείχθηκαν σε μια προσπάθεια υπονόμευσης της Πλεύσης. Στην αρχή προσπάθησαν να διεισδύσουν και στη συνέχεια αποδεδειγμένα και με ντοκουμέντα εξαγόρασαν συνεργάτες μου. Τρεις συνεργάτες μου» είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Αταίριαστοι».

«Η Δεσποινα Κουτσούμπα πρότεινε χρήματα στον στενό μου συνεργάτη Αντώνη Σιγάλα δήθεν για να κάνει μαθήματα ορθοφωνίας στον Λευτέρη Χαραλαμπόπουλο» δήλωσε η κυρία Κωνσταντοπούλου. Το στέλεχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ απάντησε άμεσα στην καταγγελία μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook. «Παλιά λέγανε ότι ο τηλεοπτικός χρόνος είναι πολύτιμος. Φαίνεται ότι έχει φτηνύνει πολύ πια. Η «απόπειρα εξαγορας» για την οποία μιλάει αυτή τη στιγμή η Ζ. Κωνσταντοπουλου στον ΣΚΆΙ, για να ξέρετε. Τα πολιτικα αργοτερα». Και δημοσίευσε και την συνομιλία της με τον Αντώνη Σιγάλα την οποία είχε χρησιμοποιήσει η πρώην πρόεδρος της Βουλής για να τεκμηριώσει τα περί «απόπειρας εξαγοράς».

Η κυρία Κωνσταντοπούλου στην τηλεοπτική της εμφάνιση χρησιμοποίησε -όπως άλλωστε συνηθίζει- σκληρή γλώσσα κατά των πολιτικών της αντιπάλων. Κάποια στιγμή μάλιστα δήλωσε ότι «πρέπει να καθαρίσει ο αντιμνημονιακός χώρος από λαμόγια», ενώ συμπλήρωσε: «Θα πάω μέχρι τέλους, θα καθαρίσει το τοπίο».

Να θυμίσουμε ότι όλη αυτή η διαμάχη της πρώην Προέδρου της Βουλής με στελέχη της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και όχι μόνο ξεκίνησε με την σκληρή καταγγελία πρώην μέλους της Πλεύσης Ελευθερίας που απάντησε η ίδια η Ζωή Κωνσταντοπούλου κάνοντας λόγο για απόπειρα εξαγοράς προσώπων από το κόμμα της.

The post Ζωή κατά πάντων για μια «Αριστερά χωρίς λαμόγια» appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα