Το after πάρτι του Ομπάμα στον Λευκό Οίκο – Ποιοι πήγαν

20:01 8/1/2017 - Πηγή: Protagon

Λίγο πριν εγκαταλείψει τον Λευκό Οίκο και όσο ακόμη ισχύς του αξιώματος θα του δίνει τη δυνατότητα να απευθύνει τέτοιες προσκλήσεις, ο Μπαράκ Ομπάμα έκανε ένα πάρτι για κάποιους (πολιτικούς περισσότερο) φίλους.

Το βράδυ της Παρασκευής, λίγο μετά τις οκτώ, σε μια Ουάσινγκτον χιονισμένη και κρύα, άρχισαν να φτάνουν στον Λευκό Οίκο διασημότητες, τέτοιες που σε κάθε άλλο «ανοιχτό» στα μέσα ενημέρωσης πάρτι θα το έκαναν αυτόματα σημείο αναφοράς.

Το πάρτι το είχε προαναγγείλει σε συνέντευξή του στο περιοδικό People,

μερικές εβδομάδες νωρίτερα. Και επειδή εκείνη τη συνέντευξη την είχε πάρει ένα παιδί, ο απερχόμενος πρόεδρος έκανε και μια μικρή εξομολόγηση στον νεαρό δημοσιογράφο: «θα είναι αφού πας για ύπνο».

Και πράγματι: μουσικοί, ηθοποιοί και ακτιβιστές έφτασαν αργά και διασκέδασαν και χόρεψαν ως τις τέσσερις τα ξημερώματα!

Ποιοι ήταν, μεταξύ άλλων, στη λίστα καλεσμένων που, όπως έγραψε ο Telegraph, «θα έκανε και τον Ντόναλντ Τραμπ να δακρύσει», μάλλον από ζήλια αν σκεφτούμε πόσα «όχι» έχει εισπράξει για την τελετή της ορκωμοσίας.

Ο Στίβι Γουόντερ, ο Πολ Μακάρτνεϊ, το «αφεντικό» της ροκ Μπρους Σπρίνγκστιν.

Ηταν ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ο Τομ Χανκς με τη σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον, ο Τζορτζ Κλούνεϊ με τη σύζυγό του Αμάλ. Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ, ο Μάτζικ Τζόνσον και η Μπιγιονσέ.

Ηταν η Μέριλ Στριπ (που έφτασε μαζί με τον σύζυγό της με ταξί), η Γκουίνεθ Πάλτροου και η Λένα Ντέναμ.

Spotted arriving at @whitehouse bash so far — George Lucas, Meryl Streep (in a cab!), Lena Dunham. Doors open at 8:30 so everyone's in line pic.twitter.com/PIeQ32gMsy

— Betsy Klein (@betsy_klein) January 7, 2017

Η ηθοποιός Ολίβια Γουάιλντ με τον σύζυγό της ανέβασαν μια φωτογραφία από τις τέσσερις το πρωί

Stumbling out of the White House at 4am after an incredible night celebrating 8 incredible years.

A photo posted by Olivia Wilde (@oliviawilde) on Jan 7, 2017 at 2:10am PST

Ακόμη ο Ντέιβιντ Λέτερμαν με γενειάδα και πουλόβερ, οι κινηματογραφικοί παραγωγοί Τζορτζ Λούκας και Χάρβεϊ Βάινσταιν, αλλά και η διευθύντρια της αμερικανικής Vogue Αννα Γουίντουρ.

Just spotted outside @WhiteHouse, @GabbyGiffords and @Letterman in a sweater pic.twitter.com/c9RK5x2ci7

— Betsy Klein (@betsy_klein) January 7, 2017

Ο μουσικός Τζον Λέτζεντ και ο κωμικός Τζέρι Σάινφελντ που περίμεναν μαζί στην ουρά.

The one party we'll wait in line to get into… @johnlegend @chrissyteigen @jerryseinfeld @jessseinfeld @mimisam28 #whitehouse

A photo posted by djcassidy (@djcassidy) on Jan 7, 2017 at 2:20am PST

Στο πάρτι τραγούδησε ο Σολάνζ Νόουλς, αδελφή της Μπιγιονσέ.

The sound check of life… Was truly the ultimate, ultimate honor. Can't even put into words. Really. We will miss your excellence, your grace, and the phenomenal legacy you have let us all share. #obamaout

A photo posted by Solange (@saintrecords) on Jan 7, 2017 at 9:11am PST

Το κλίμα ήταν εξαιρετικό, έγραφαν αργότερα στα κοινωνικά δίκτυα κάποιοι από τους παριστάμενους. Ο ράπερ Τσανς σε βίντεο που ανέβηκε στο Instagram είπε ότι το πάρτι ήταν «ιστορικό, ήταν μαύρο, όμορφο, είχε χορό, γέλιο και αγάπη».

Καλό κλίμα, θα λέγαμε, παρά την εκλογική ήττα για τους Δημοκρατικούς και πάρα την γενική δυσθυμία με την οποία υποδέχτηκαν τη νίκη του Τραμπ αρκετοί από τους παριστάμενους.

Είναι, σε κάθε περίπτωση, μια αποχαιρετιστήρια εβδομάδα αυτή για τον Μπαράκ Ομπάμα.

Προγραμματίζει να μεταβεί στο Σικάγο, εκεί όπου ξεκίνησαν όλα στην πολιτική του ζωή, για να κλείσει πολιτικά την θητεία του και να καταθέσει κάποιες σκέψεις του για το πού θα πάει η χώρα από εδώ και πέρα.

Και από το μεσημέρι της 20ης Ιανουαρίου θα είναι και πάλι ιδιώτης.

The post Το after πάρτι του Ομπάμα στον Λευκό Οίκο – Ποιοι πήγαν appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα